Merve Sevi kimdir bacak pozuyla hayranlarını şaşırttı!

Merve Sevi kimdir? Ünlü oyuncu Merve Sevi, ilginç bacak pozuyla hayranlarını hem şaşırttı hem de esnekliği ile hayran bıraktı!

Merve Sevi kimdir bacak pozuyla hayranlarını şaşırttı!

Merve Sevi geçen yaz ani bir kararla nikah masasına oturmuş, eşinden şiddet gördüğü iddialarıyla gündeme gelmişti. Bir süre sonra ise evliliğin ilk yıllarında olur böyle şeyler şeklinde açıklama yapmıştı. Ünlü oyuncu sosyal medyayı aktif olarak kullanmaya devam ediyor. Her paylaşımıyla takipçilerini büyüleyen Sevi, Kaç Baba Kaç adlı oyun öncesi kulisteki hallerini hayranlarının beğenisine sundu. Güzel oyuncu verdiği ilginç bacak pozuyla hayranlarını hem şaşırttı hem de esnekliği ile kendine hayran bıraktı. 

HAYRANLARINI ŞAŞIRTTI

Güzel oyuncu, ilginç bacak pozuyla hayranlarını hem şaşırttı hem de esnekliği ile hayran bıraktı.

merve sevi

HER EVLİLİKTE OLAN İLK YILLARDA YAŞANAN SIKINTILARI YAŞIYORUZ

Eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle mahkemeye boşanma dilekçesi verdiği iddia edilen Merve Sevi, "Hakkımda çıkan şiddet görüyor açıklamaları, almış olduğum uzaklaştırma kararı abartılı bir şekilde yayınlanmıştır. Eşim tarafımdan şahsıma yapılmış bir şiddet ve tehdit söz konusu değildir. Her evlilikte olan özellikle ilk yıllarda yaşanan sıkıntıları yaşıyoruz" açıklamasını yapmıştı.

MERVE SEVİ

MERVE SEVİ KİMDİR? 

24 Temmuz 1987’de Artvin’de dünyaya gelen Merve Sevi, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde okudu. Kariyerine çeşitli reklam filmlerinde rol alarak başlayan oyuncu daha sonra da Omuz Omuza ve Hayat Bilgisi dizilerinde yer aldı. En büyük şöhreti ise Barış Akarsu ile başrol oynadığı Yalancı Yarim dizisinde kazandı. Merve Sevi, 2017 ağustos ayında spor eğitmeni Çalkan Algün ile evlendi.

MERVE SEVİ

 

 

 

Yorumlar