Merve Taşkın kimdir kaç yaşında dekolteli fotoğrafı olay oldu!

Sosyal medya hesabında yaptığı cesur paylaşımlarıyla yürek hoplatan Merve Taşkın Instagram'daki derin dekolteli fotoğrafı ile takipçilerini büyüledi!

Merve Taşkın kimdir kaç yaşında dekolteli fotoğrafı olay oldu!

Merve Taşkın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ''merakımdan bekaretimi kaybettim'' açıklamasıyla magazin gündemine oturan Merve Taşkın, yine sınırları zorlayan bir paylaşımda bulundu. Taşkın, dün akşam Instagram'da paylaştığı derin dekolteli kıyafetiyle takipçilerini adeta büyüledi. Merve Taşkın'ın fotorafına kısa süre içerisinde beğeni ve yorum yağdı. Merve Taşkın paylaşımın altına, ''yaptıklarımdan pişman değilim, aklım hala yapmadıklarımda'' notunu düştü. 

DERİN DEKOLTELİ PAYLAŞIMI GÖZ KAMAŞTIRDI

Açıklamaları ve kışkırtıcı fotoğraflarıyla adından söz ettiren Merve Taşkın Instagram hesabından paylaştığı derin dekolteli fotoğrafı ile sosyal medyada olay oldu. Merve Taşkın, geçtiğimiz günlerde ''bekaretimi kaybettim'' açıklamasıyla tüm dikkatleri üzerine toplamıştı. Dün akşam Instagram'da fotoğraf paylaşan Taşkın, takipçilerinden yine tam not aldı. Merve Taşkın'ın fotoğrafına bir takipçisi, ''yine yakıyorsun ortalığı'' yorumunda bulunurken, bir başka takipçisi ise, ''meteor dedikleri bu olsa gerek'' yorumunu yaptı. 

MERVE TAŞKIN KİMDİR? 

1998 yılında dünyaya gelen sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, Twitter’da çok kez gündem olan ve zaman zaman TT listesine de giren Merve Taşkın geçtiğimiz yıl eylül ayında, Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden Beşiktaş’ın Porto’yu yendiği maç sonrası yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmişti. Beşiktaş’ın Porto’yu mağlup etmesi durumunda göğsüne Beşiktaş yazıp paylaşma sözü veren Taşkın bu sözünü yerine getirmişti.

İşte o paylaşım... 

merve taşkın derin dekoltelı fotografı ıle yurek hoplattı

 

 

 

 

Yorumlar 3 yorum