Mesut Özil Amine Gülşe evleniyor mu 3 ayrı ülkede düğün yapacak!

Mesut Özil ve Amine Gülşe evleniyor mu? Oyuncu Amine Gülşe ile Arsenal'de oynayan Mesut Özil, Almanya, İsveç ve Türkiye olmak üzere 3 ayrı düğün yapacak.

Mesut Özil Amine Gülşe evleniyor mu 3 ayrı ülkede düğün yapacak!

2017 yılında nişanlanan, 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe ile İngiltere-Arsenal'de oynayan Mesut Özil mutlu beraberliklerini evlilikle taçlandırmayı planlıyorlar. Yakın bir zamanda dünya evine girmeyi planlayan çiftin üç ayrı ülkede düğünleri olacak. Çift Almanya, İsveç ve Türkiye'de 1 milyonluk düğün yapacaklar. Amine Gülşe ve Mesut Özil düğün öncesi evlilik sözleşmesi imzalayacaklar.  Gülşe, evlilk sonrası da oyunculuğa kaldığı yerden devam edecek. Ancak oyunculuğu Mesut Özil'in getirdiği kurallar dahilinde olacak. Mesut Özil, öpüşme sahnelerini kesinlikle kabul etmiyor. Mesut Özil bir röportajında şu açıklamayı yapmıştı: "Almanya'da doğup büyüdüm. Ama Türk örf ve adetlerine göre yetiştirildim. Amine bunu gayet iyi biliyor." şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. 

3 ÜLKEDE 1 MİLYONLUK DÜĞÜN YAPACAKLAR

1 milyon liraya mal olacak düğünler, Mesut Özil'in doğup büyüdüğü Almanya, Amine Gülşe'nin dünyaya geldiği İsveç ve akrabalarının yaşadığı Türkiye'de yapılacak.

EVLİLİK SÖZLEŞMESİ İMZALAYACAKLAR 

İlişkilerini basın önünde yaşamayan ünlü çift, düğün için evlilik sözleşmesi imzalamayacaklar.

"TÜRK ADETLERİNE GÖRE YETİŞTİM AMİNE, BUNU BİLİYOR"

Amine Gülşe evlenince oyunculuğa devam edecek. Ancak yeni kurallar getirdi. Senaryoyu eşi Mesut Özil'e de gösterecek. Öpüşme sahnelerini ise kabul etmeyecek. Mesut Özil bir röportajında şu açıklamayı yapmıştı: "Almanya'da doğup büyüdüm. Ama Türk örf ve adetlerine göre yetiştirildim. Amine bunu gayet iyi biliyor."

amine gülşe ve mesut özil'den sevenlerıne mujdelı haber

 

Yorumlar