Metin Hara Adriana Lima açıklaması Miami'de birlikte olacağız!

Eski model Adriana Lima ve sevgilisi Metin Hara ayrıldılar mı sorusu gündemdeyken Hara'dan kafaları karıştıran bir açıklama geldi! 

Metin Hara Adriana Lima açıklaması Miami'de birlikte olacağız!

Eski model Adriana Lima geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir paylaşım yapmıştı. Güzel modelin yaptığı paylaşımda "Kadınlar, siz kötü yetiştirilmiş erkekler için bir rehabilitasyon merkezi değildir"  yazıyordu. Bunun üzerine gözler sevgilisi Metin Hara'ya çevrildi. Acaba ayrıldılar mı? sorusu magazin gündemine bomba gibi düşerken Hara'dan cevap geldi. Metin Hara ayrılık iddialarını yalanladı ve 18 aralık'ta Amerika'ya gideceğini, 2 ay boyunca Adriana'yla Miami'de olacaklarını duyurdu. 

SOSYAL MEDYADAN TAKİBİ BIRAKMIŞTI 

Yaklaşık bir buçuk yıldır süren aşkları hakkında reklam olduğuna dair haberler yapılan ancak her fırsatta bu iddiaları yalanlayan ikiliden Adriana Lima geride bıraktığımız gün sevgilisi Metin Hara'yı sosyal medyadan takibi bırakmış ve "Kadınlar, siz kötü yetiştirilmiş erkekler için bir rehabilitasyon merkezi değildir" şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu.

METİN HARA'DAN YANIT GELDİ

Yaşanan bu gelişmelerin ardından gözler Metin Hara'ya çevrildi. Hara, günün ilerleyen saatlerinde yaptığı bir açıklama ile ayrılık iddialarını yalanladı ve şu sözleri kullandı: "Haberlere konu edildiği gibi bir ayrılık yok. 18 Aralık'ta Amerika'ya gideceğim ve iki ay boyunca Miami'de birlikte olacağız."

 

Yorumlar