Metin Hara'nın sevgilisi Adriana Lima'nın ilginç takıntısı

Adriana Limanın tuhaf alışkanlığı nedir? Güzelliği ile dünyayı peşinden koşturan Adriana Lima'nın tuhaf alışkanlığını öğrenen şoke oluyor!

Metin Hara'nın sevgilisi Adriana Lima'nın ilginç takıntısı

Metin Hara'nın Sevgilsi Adriana Lima'nın ilginç alışkanlığı duyanları şaşırtıyor! Dünyayı güzelliği ile büyüleyen dünyaca ünlü Brezilyalı güzel model Adriana Lima, yaşına rağmen tüm gözleri üzerinde topluyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan güzel model sık sık spor anlarını takipçileriyle paylaşıyor. Türk yazar Metin Hara ile olan ilişkisiyle Türkiye gündemini sallayan dünyaca ünlü güzel bu seferde tuhaf alışkanlığı ile duyanları şaşırtıyor! evet biliyoruz ki bir çok ünlünün farklı farklı alışkanlıkları var ve bazısı ''Yok artık!'' dedirten cinste.

ariana limanın şaşırtan alışkanlığı

Ancak herkesin gözünün üstünde olduğu Adrina Lima ise yaptığı samimi açıklamalarında en ilginç açıklamasını yaptı. Lima, ''Maskara sürmeyi çok seviyorum. Kirpiklerim simsiyah olana kadar kat kat maskara sürüyorum. İzin günlerimde dakikalarca maskara sürdüğüm oluyor. Duşa girdiğimde maskara yüzümden akıp gidiyor. Akanları silip üzerine tekrar maskara uyguluyorum. Kesinlikle buna bayılıyorum'' diyerek samimi bir itirafta bulundu.

Yorumlar