Mila Kunis gibi parlak saçlara sahip olmanın sırrı!

Her ünlünün benimsediği bir bakım yöntemi var. Parlak saçlara kavuşmak için hangi yöntemleri izlemek gerektiğini bir de Mila Kunis'ten duyalım…

Mila Kunis gibi parlak saçlara sahip olmanın sırrı!

Katıldığı davetlerde göz alıcı saçlarıyla dikkat çekmeyi başaran Mila Kunis'in uyguladığı ettiği belli kurallar var.


Güzel oyuncu eski saç düzleştiricisiyle çoktan vedalaşmış. Aslında düzleştirici kullanmamak saç sağlığı için en iyi yöntem ancak, acil durumlar için seramik tabanlı ve hasas düzleştiriclerden birine sahip olmak akıllıca bir seçim olabilir.

Islakken ya da nemliyken saçı şekillendirmeye ya da düzleştirmeye kalkmak korkunç bir fikir. Bu yüzden saçlarını düzleştirmeden önce iyice kuruduğuna emin olduğunu söylüyor.


Kunis'e göre, parlaklık veren saç spreyleri gerçekten işe yarıyor. Önce avuç içlerinize sıkıp, daha sonra parmak uçlarınızla saçlarınıza yaymanızı tavsye ediyor.


Duştan sonra soğuk suyla durulamak bir mit değil. Bunu yapmak , saç diplerini sakinleştirerek saçlarının canlılığını ortaya çıkarıyor.


Duştan sonra saçları fönle kurutmak yerine havluyu türban şeklinde sararak bu şekilde kurutmayı deneyin. Elektriklenmeyi önlemek için iyi bir yöntem...


Argan yağıyla arası pek sıkı fıkıymış Mila Kunis'in… Bu yağ, saçların ihtiyacı olan nemi sağlamaya yardımcı oluyor.


Aslında bizim büyük annelerimizin yıllardır uyguladığı sirke metodunu ünlü oyuncu yeni keşfetmiş. Duş sırasında saçlara birkaç damla sirkeyle canlılık kazandırmak gerçekten fark yaratıyor.

Yorumlar