Minyon kadınların giyimlerinde dikkat etmesi gereken özellikler nelerdir nasıl giyinilmelidir?

Kıyafet tercihlerinizde dikkat etmeniz gereken noktaları bildiğiniz sürece kendiniz şık alımlı zayıf veya kusurlarınızı kapatabilirsiniz.

Minyon kadınların giyimlerinde dikkat etmesi gereken özellikler nelerdir nasıl giyinilmelidir?

Giyimde bazı ufak detayları bilip uyguladığınız sürece kusurlarınızı gizleyebilir hatta basit parçalarla şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Özellikle bu konudan son zamanlarda muzdarip olan minyon kadınlar için bugün giyimde dikkat etmeleri gereken noktaları derledik. Sizler için hazırladığımız bu yöntemleri uygulayarak yapılı ve uzun boylu görünebilirsiniz.

HER DAİM KEMER TAKIN

Üzerinizdeki kıyafetleri ikiye bölmesi için her daim kemer kullanımına dikkat etmeye özen göstermelisiniz. Kemer sizin heybetli bir görünüm elde etmenizi saylayacaktır. 

MİNİ ETEK VE SİVRİ BURUN BOY İKİLİSİ

Her ne kadar minyon olmanız sizi dünya tatlısı ilan etsede uzun gözükmenin bir yolu elbette vardır. Bu noktada yapmanız gereken şey çok basit! Bilekte biten bir topuklu sivri burun bot ve mini etek ikilisini kombinleyerek olduğunuzdan daha uzun görünebilirsiniz!

FİT KESİM PANTOLONLAR

Son zamanlarda hemen hemen herkesin giyindiği bilekten kesilmiş pantolonlar oldukça moda! Ancak kısa boyluysanız burada dikkat etmeniz gereken şey üzerinize oturması ve yüksel bel olması oldukça önemlidir. Ancak bol pantalon sizi olduğunuzdan daha kilolu ve kısa görünmenize neden olacaktır.

MÜKEMMEL DİKİŞ KURALI

Beden şekli önemli olmaksızın her kadının iyi terzilikten çıkmış bir kıyafete sahip olması oldukça önemlidir. Ancak bu noktada dikişi belirgin olan kıyafetler minyon kadınların üzerine oturması ve güzel durması oldukça önemlidir. 

Yorumlar