Miranda Kerr yine göz kamaştırdı!

Mükemmel bir stil sahibi olan Miranda Kerr hayranlarını bu kez de hayal kırıklığına uğratmadı.

Miranda Kerr yine göz kamaştırdı!

Miranda Kerr bir kez daha asil ve şık gözükmeyi  başarıyor. Kırmızı halıdaki tercihi her zaman seksi bir silüet yaratmak olan Miranda Kerr bu kez Dolce&Gabbana  kıyafetinin içinde göz kamaştırdı.

Siyah dantel ve kadife kumaşın birlikte kullanılmasıyla ortaya mükemmel bir görüntü çıkarıyor. İlk bakışta elbise gibi görünen bu kıyafet aslında iki parçadan oluşuyor; dantel bluz ve kadife etek. Kıyafet, üzerinde ışıltılı detaylar olmamasına rağmen dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Bluzun yakadan dirseklere kadar uzanan pelerin stili dantel parçası kıyafete gizemli bir hava katıyor.

Avusturalyalı güzel mankeni kusursuz vücudunu sergileyen, parıldayan mini elbiseler, vücudu saran tasarımlar ve şık detaylı modellerle görmeye alışkınız. Ancak, gösterişten uzak, yalın stiliyle de kendine hayran bırakmayı çok iyi biliyor. Bu seneki Vanity Fair Oscar'ında  giydiği Valentino elbisesiyle son derece egzotik ve ruhani bir havaya bürünmüştü.

Miranda Kerr'in moda konusunda sınır tanımadığını söyleyebiliriz,  sürekli farklı stilleri ve tarzları kendinde denemeyi seven manken bir gün 1950'li yılların Pinup  kızları gibi görünürken bir gün sonra bir Yunan tanrıçasına dönüşebiliyor.

 Kusursuz güzelliğini zevkli seçimleriyle birleştiren Kerr'in önümüzdeki günlerde giyeceği kıyafetleri görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz...

Yorumlar