Saç trendi: Bombeler

Bombeli saç modası nasıl kullanılır? 1920'lerin geri dönen saç modasını inceleyelim!



Aslında çok tanıdık... Bombeli saç modelleri 20'li yılların yeniden canlanmasıyla trendler arasında yükselişe geçti. Ünlülerin kırmızı halı geçitlerinde bu saç modellerini tercih etmesiyle de sokak modasına yansıdı. Çok da güzel oldu!

Yuvarlak bir yüzü daha oval göstermenin en kolay yolu saç köklerine hacim vermektir, bunu da şık bir bombeyle, ya da diğer adıyla pompedurla, yapmanız mümkün. Özellikle pin-up kızlarının saçlarını beğeniyorsanız, burada size ilham verecek harika modeller var.
12 1


Alicia Keys bütün alın hizasını kaplayan bir bombeyle çıkık alnını kamufle etmiş. Böyle bir model denediğinizde yanları sleek tutmalısınız.
12 2


Sadece firketelerle bile seksi bir bombe yaratabilirsiniz. Biraz wax kullanarak elektriklerinen saç tellerini yatıştırın. Saç kurutma makinesiyle saç köklerini kurutarak diş fırçası ya da krepe tarağıyla kabartın.
12 3


Saçlarınıza maşa yaptıktan sonra gevşek bir toplama biçimiyle de günlük bir saç modeli elde edebilirsiniz. Bu model özellikle yuvarlak ve oval yüzlü kadınlara çok yakışıyor.
12 4