Mobilyadaki parmak izleri nasıl çıkar çiğ patates sürün!

Mobilyadaki parmak izleri nasıl çıkar? Ahşap ve tahta yapılı mobilyalar üzerindeki parmak izlerini bu yöntemle yok edeceksiniz!

Mobilyadaki parmak izleri nasıl çıkar çiğ patates sürün!

Ahşap mobilyalar, üzerindeki tozu belli ettiği gibi aynı zamanda dokunulduğunda parmak izlerini de belli etmektedir. Bu da ortaya hoş olmayan bir görüntü çıkarmaktadır. Size önereceğimiz birkaç pratik çözümle bu sorundan kurtulacaksınız. Peki mobilyadaki parmak izleri nasıl geçer? İşte mobilyadaki parmak izlerini yok eden yöntemler! 

CAM SİL EN BİLİNEN YÖNTEM! 

 Mobilyanızda bulunan izlerin olduğu yere cam sil sıkıp 5 dakika bekletiniz. Sert bir havlu kağıt veya nemli bir bez ile temizleyiniz. Lekelerin geçtiğini göreceksniz. 

LENS SOLÜSYONU LEKE TEMİZLEMEDE BİREBİR 

İlk duyduğunuzda biraz saçma gelebilir ama lens solüsyonu parmak izlerini geçirmek için birebir! Daha sonra sabunlu su ile yıkadığınız temiz bir bezle siliniz.

ÇİĞ PATATES SÜRÜN 

 Çiğ patatesi ortadan ikiye ayırınız. Yarısı ile parmak izlerinin olduğu yere sürünüz daha sonra akıllı bez ile temizleyiniz.

BULAŞIK DETERJANI TEMİZLİYOR 

 Bulaşık deterjanını parmak izlerinin üzerine sıkınız ve 5 dakika bekletiniz. Daha sonra temiz bir bezle durulama ve temizleme işlemini gerçekleştiriniz.

 

Yorumlar