Blake Lively'ninki gibi bir vücut için...



Güzelliği ve zarafetiyle önce Hollywood'u, sonra 'Gossip Girl'le dünyayı etkileyen Blake Lively, The Green Latern filmindeki rolü için sıkı bir antrenman yapıp muhteşem bir vücuda kavuşmuştu.

Ünlünün antrenörü Bobby Storm, Lively'nin yaptığı egzersizlerle üç hafta içersinde inanılmaz bir değişim sağladığını söylüyor ve sizler için hangi egzersizleri yaptığını açıklıyor.
8 1

Dairesel antrenman


Dairesel antrenman, ağırlık ve aerobik çalışmalarının belli setlerle ara vermeden, ya da çok az ara vererek bir arada yapılmasından oluşan bir antrenman tekniğidir.

Lively, üç kilo ağırlığında dambıllarla ve pilates topuyla haftada beş kez antrenman yapıyor, ancak sizin vaktiniz yoksa haftada üç kez yapmanız da yeterli olacaktır.
8 2


Pilates topunun üzerine oturun ve bacaklarınızı dizlerinizden 90 derece kırın. Ağırlıklarınızı her iki elinize de alın ve elerinizi kafanızın arkasına yerşetirin. Bu pozisyonda 15-20 mekik çekin.
8 3


Sırt üstü uzanın, bacaklarınızı pilates topunun üzerine, omuz genişliği aralığında koyun. Hafifçe kalçanızı kaldırıp, göğüs hizzanızla bir yapmaya çalışın. 15-20 kez hareketi tekrarlayın.
8 4