Motivasyonu arttıran filmler nelerdir hayatınızın seyri değişebilir!

Motivasyonu arttıran filmler nelerdir? Siz de motive olmak için film seyretmeyi sevenlerdenseniz bu filmler tam size göre! İşte motivasyonu artıran 6 film!

Motivasyonu arttıran filmler nelerdir hayatınızın seyri değişebilir!

Hayatta yaşadığımız bazı şeyler bizim demorolize olmamıza neden olmaktadır. Bu gibi durumlarda motivasyonumuzu arttırmak için çeşitli şeylere ihtiyaç duyarız. Kimimiz kitap okuyarak, kimimiz film seyrederek ya da dışarıya çıkıp arkadaşlarıyla zaman geçirerek motivasyonunu arttırmak ister. Siz de motivasyonunuzu arttırmak için film önerisi arayanlardansanız bu film önerileri tam size göre! Size önereceğimiz bu filmlerle motivasyonunuz kanatlanacak! 

İYİLİK YAP İYİLİK BUL 

Dünyayı değiştirebilecek bir proje ödevi için kolları sıvayan Trevor, yapılan iyilikler yoluyla büyüyen ve gelişen bir hayali ağ yapar. Bu planın kapsamı şu şekilde: Kendisine iyilik yapılan bir insan, 3 farklı kişiye iyilik yapacak. Dünya daha güzel bir yer olacak. Trevor’un planı ile kendi hayatında da güzel değişimler olur.

iyilik yap iyilik bul

 ÖLÜ OZANLAR DERNEĞİ

Bir okulda İngilizce öğretmenliği yapan John Keating, okuldaki aşırı tutucu disipline rağmen öğrencileriyle şiir aracılığıyla konuşur. Öğrencilerin şiir ile kendilerini ifade etmelerini ister. Katı kurallardan vazgeçilmesi için çabalar. Öğretmen Keating’in öğrencilerine hayatlarını dolu dolu yaşamaları gerektiğini öğütlemesi sizi de motive edecek.

ölü ozanlar derneği

 UMUDUNU KAYBETME

Bu film Chris Gardner adlı bir satıcının hayat hikayesini anlatıyor. Başarı merdivenlerini hızla çıkarken bir anda hayatı tepetaklak olur ve finansal sıkıntılara düşer. Daha sonra bu durumdan dolayı eşi onu terk eder. Ev sahibi de onu kapı dışarı eder. Bu felaketlere rağmen iyi bir baba olmuştur ve hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmamıştır. Böylelikle hayat ona güzel kapılar açacaktır.

umudunu kaybetme

 ŞAHANE HAYAT

Georg yolun sonuna gelmiştir. Usulsüz kullandığı paralar yüzünden intiharı düşünür. Bu sırada Clarence hayatına girer ve onu bu düşünceden caydırmaya çalışır. Sonuç olarak Geroge hayattaki değerini, kendi değerini anlar. Kendinizi iyi hissettirecek pozitif filmlerden Şahane Hayat’ı mutlaka izleyin.

şahane hayat

CAN DOSTUM

Film kapıcı olarak çalışan bir dahinin hayat hikayesini anlatıyor. Will Hunting'in dahi olduğu bilinmiyor. Bir gün birine saldırmasınedeniyle hapis cezası alıyor ve cezayı bir matematik profesörünün yanında çalışmak ve aynı zamanda terapi almak şartıyla çeviriyor. Bu süreç sayesinde zihinsel yeteneklerinin farkına varıyor.

 FORREST GUMP

Çok zeki bir adam olmayan Forrest Gump, aşkın anlamını çok iyi bilir. Jenny ile tanışır ve ona aşık olur. Tesadüfen bir savaşa ve Amerikan tarihine tanık olur. Bilmeden yaptığı güzel işlerin farkında değildir.

 

 

 

Yorumlar