Mutlu ilişkinin sırrı nedir, ilişki nasıl yürütülür?

Bir ilişkiyi oturtmak ve devam ettirmek çok zorlu bir süreçtir. İlişkinizi yürütebilmeniz için 10 altın değerinde önerimiz var...

Mutlu ilişkinin sırrı nedir, ilişki nasıl yürütülür?

Aşk, bu dünyadaki en güzel duygulardan biridir. Düşünsenize birini seviyorsunuz ve oda sizi seviyor! Daha ne olsun? Bir de birbirimizin kıymetini bilmeyi öğrensek, kaybetmemeyi, yürütebilmeyi... İlişkiye başlamak her zaman en kolayıdır zor olansa birbirini tanımaya çalışırken aradaki aşkı kaybetmemek ve ilişkiyi devam ettirebilmek. Sizler için mutlu bir ilişkinin 10 altın kuralını hazırladık! Mutlaka okumanızı tavsiye ederiz...

Saygı

Birbirine saygı gösteren ve saygı çerçevesini aşmayan ilişkilerde beraberlikler daha uzun ve daha mutlu oluyor. Bunun için her zaman her konuda birbirinize saygı gösterin ve karşınızdakini saygıyla dinleyin.

Aşk

Aşkınızı hiçbir zaman öldürmeyin. Aşkınızı her zaman canlı tutun yeni heyecanlar yaratın.

Seks

Erkekleri memnun etmenin en kolay yöntemi iyi bir sekstir. Heyecanlı ve ateşli bir seks hem sizi hem de erkeğinizi çok iyi hissettirir. Onun isteklerini yaparak hem onu mutlu etmiş olursunuz hem de erkeğinizin gözü sizden başka kimseyi görmez.

Özel sınırları koruyun

Birlikte yaşadığınızda onun kişisel kararlarına ve aile ilişkilerine saygı duyun. Onu destekleyin. Onunda sizin sınırlarınıza saygı göstermesini sağlayın. Bunun yanı sıra her zaman değişimlere açık olun.

İletişim kurun

Nazik olun ve aranızda iyi bir iletişim kurun. Her şeyi birbirinizle paylaşın.

Aranızda anlaşma yapın

Yapılacak iş bölümünü paylaşın ve herkes kendi görevini yapsın. Aranızda yaptığınız anlaşma her zaman sizi birlikte tutacaktır. Arada olabilecek ufak tefek kavgaları bile yok edecektir.

Güven

İlişkilerde her zaman her konuda güven çok önemlidir. Güven olmadan ilişki yürümez. Güven üzerine kurulan ilişkiler her zaman sağlam temelleri olan eve benzer. 

Yalnız bırakın

Biraz yalnız zaman geçirmesine izin verin. Arkadaşlarıyla takılmak istediği zaman sakın surat asmayın ve onu bu yönde destek verin. Biraz farklı ortamlar görmesini sağlayın.


Takdir

Sevdiğiniz kişiyi övmek ve heyecanlı olduğunu bildirmek önemlidir. Onu her zaman taktir edin ve övün. Onun yaptığı doğru şeylere destek verin ve onu başarılı bulduğunuzu söyleyin.

Birbirinize zaman ayırın

İlişkinizde sadece ikinize ait zamanlar olmasına özen gösterin. Bu vakitleri keyifli bir şekilde geçirmeye çalışın.

Yorumlar 2 yorum