Nasıl orgazm olunur nefes kontrolü şart!

Nasıl orgazm olunur? Cinsel hazzın doruk noktası olan orgazmın sağlıklı bir şekilde yaşanabilmesi için bilinmesi gerekenleri sizler için hazırladık!

Nasıl orgazm olunur nefes kontrolü şart!

Cinsel hazzın doruk noktası olan orgazmı birçok kadın tam anlamıyla yaşayamıyor. Orgazm olamayan kadınlar da kendilerini zorunlu hissettiklerinden dolayı orgazm taklidi yapabiliyorlar. Bu gibi şeylere maruz kalmamak için size vereceğimiz önerilere kulak vermenizi tavsiye ediyoruz. Orgazm olamayan kadınlar için Psikoterapist Dr Cem Keçe bazı tavsiyelerde bulunuyor. İşte orgazm olamayan kadınların daha kolay orgazm olabilmesi için yapması gerekenler! 

SPORU HAYATINIZDAN ÇIKARMAYIN 

Spor yapmak hayatımızın her alanında bize fayda sağlamaktadır. Nasıl ki sağlıklı bir beden için spor şartsa, sağlıklı bir cinsel yaşamın da ilk koşulu spor yapmaktır. Spordan kastettiğimiz ağır sporlar değil elbette, düzenli olarak egzersiz yapmanız daha kolay orgazma ulaşmanızı sağlayacaktır. 

AKTİF OLUN 

Kadınlar sevişirken orgazm olmak istiyorsa, sevişme esnasında ibraz daha aktif olmalıdır. Bunu da en iyi kadın kalçasını öne iterek yani hareket ettirerek yapabilir. Bu da onun kontrolü elinde tutması ve kasılmasını ayarlayabilmesi anlamına gelmektedir.

PELVİK KASLARINIZI ÇALIŞTIRIN 

Pelvik kaslarını çalıştıran kadınlar orgazma daha çabuk ulaşıyor.Tuvalete gidildiğinde, iş yerinde ya da otururken pelvik taban kasları aynı idrar yaparmış gibi gevşetilmeli ve ardından idrar tutarmış gibi kasılmalıdır. Bu daha çabuk orgazm olmanızı sağlayacak bir diğer koşuldur. 

ORGAZM OLABİLMENİN İLK ŞARTI NEFES KONTROLÜNÜ SAĞLAMAKTAN GEÇİYOR

Orgazm olabilmenin yolu nefes kontrolünü sağlamaktan geçiyor. Özellikle partnerlerinden önce orgazm olamayan kadınlar bu önerilere kulak versin. Kadın ilişki sırasında sırt üstü yatarak bacaklarını partnerinin omuzlarına ya da omuz hizasına kaldırmalı ve ellerini karınlarına koyarak derin derin nefes almalıdır. Orgazm olabilmenin ilk şartı nefes kontrolüdür. 

DÜZENLİ BESLENME İLE ORGAZMA ULAŞIN

Cinsel yoğunlaşmayı engelleyen yorgunluk hissini önlemek için süt, yerfıstığı, balık, et, peynir, yumurta, bezelye, soya fasulyesi, buğday özü ve yeşil sebzelerde bulunan “lösin”, arpa, beyin, yürek, süt, karaciğer, istiridye, nohut, bezelye, pirinç, soya fasulyesi, buğday özü ve buğday ununda bulunan “B1 vitamini” ve yoğurt, istiridye, yeşil sebze, mantar, buğday özünde bulunan “B2 vitamini kadınlarda vajina kaslarının esnekliği ile hareketliliğinin oluşumuna yardımcı olur

 

Yorumlar