Naz Mila dövmesiyle yabancı basında alay konusu oldu dalga geçtiler!

Fenomen gelin adayı yaptırdığı cesur dövmesiyle İngiliz basınında da alay konusu oldu! Yabancı basının önemli gazeteleri Mila'nın haberini yaparak dalga geçti!

Naz Mila dövmesiyle yabancı basında alay konusu oldu dalga geçtiler!

Adını katıldığı izdivaç programlarından duyduğumuz,cesur paylaşımlarıyla da gündemden bir türlü düşmeyen  fenomen gelin adayı Naz Mila geçtiğimiz günlerde sosyal medyayı sallayan bir fotoğraf paylaşmıştı. Her paylaşımı olay olan 27 yaşındaki Naz Mila, göğüs altından diz kapağına kadar "I can judge a single god with my wrongs and wrongs" yazdırmıştı. Bu dövmesiyle İngiliz basınında alay konusu oldu. Hatalarla dolu olan yazım yüzünden yabancı basının önemli gazetelerinde gündeme geldi.Yabancı basın Naz Mila'nın haberini yaparak dalga geçti. 

İNGİLİZCE KELİMEYİ YANLIŞ YAZDIRMIŞTI

Naz Mila, dövmesinin "Beni doğrularım ve yanlışlarımla sadece Tanrı yargılar" anlamına gelmesini istese de, yapdırdığı dövme bozuk bir gramerle ve yanlış kelimelerle yazıldığı için ortaya manasız bir cümle çıkıyordu. Naz Mila'nın 'Ben yargılarım, yalnız Tanrıyı hatalarım ve hatalarla…' gibi anlamsız söz öbeğinden oluşan dövmesi,sosyal medyada alay konusu olmuştu.

naz mila dövme

THE SUN VE DAILY MAIL'E HABER OLDU

Twitter'da en çok konuşulan konulardan biri haline gelen Naz Mila ve dövmesinin ünü, Türkiye sınırlarını aştı. İngiliz basının önemli gazeteleri The Sun ve Daily Mail Naz Mila'nın haberini yaparak dalga geçti.

naz mila ingiliz basını elştiri naz mila naz mila naz mila naz mila

Yorumlar 1 yorum