Nazar nedir belirtileri esnerken sakın ağzınızı kapatmayın!

Nazar nedir? Nazarın belirtileri nelerdir? Üzerinizde tarif edemediğiniz ağırlık hissi varsa elmaelma.com'un bu haberi tam da size göre!

Nazar nedir belirtileri esnerken sakın ağzınızı kapatmayın!

Kalabalık bir ortama girdiğinizde ilgi odağı olmanız muhtemelen kaçınılmazdır. Nazara kimi insanlar inanırken kimi insanlar da saçma bulur fakat biz inanan tarafta olduğumuz için sevgili elmaelma.com okurlarımıza bir nebze fayda sağlamak için bu haberi derledik. Kendinizi daima korumanız dileğiyle...

NAZAR NEDİR VE NASIL DEĞER?

Gözlerdeki zararlı ziyaların yoğun duygularla birleşerek karşıdaki varlığa zarar vermesine nazar denir. İster pozitif ister negatif düşünceyle size bakan bir kişinin gözlerinden yaydığı enerji dolayıslıyla nazar değebilir. Nazar her zaman kötü niyetli olarak değmez.

NAZAR DEĞDİĞİNİ NASIL ANLARIZ?

Negatif beyin enerjisine maruz kalıp, nazara uğrayan kişinin sık sık esnemeye başlar.

Aşırı sıkıntı, gönül darlığı, baş ağrısı, halsizlik, bıkkınlık, solunum güçlüğü, stres, karamsarlık ve dokununca patlayacakmış gibi sinirsel bunalım haline girdiyseniz muhtemelen bu ani değişimin sebebi nazardır.

Ani ruh bozukluklarına, birden bire oluşan ağrıya veya ön belirtisi olmadan ortaya çıkan hastalıklara sebep olur.

Nazar, sadece insanlara değil eşyalara da değebilir.Hatta ve hatta camlar kırılabilir veya hasetle bakılan eşyalar zarar görebilir.

Karşı konulamaz bir biçimde uykunuz gelebilir.

Sık sık bir şeyleri unutuyorsnaız veya dalgınlık probleminiz varsa bu da bir nazar belirtisidir.

Takıntılı hale getirilmiş devamlı davranış kalıpları ve sözcükler nazar belirtisidir.

NAZARDAN KORUNMAK İÇİN

Her işin başı ua oluğu gibi her derdin de devası duadadır.

Eğer bir ibadet halindeyken sürekli esniyorsanız ağzınızı kapatmayın çünkü bu birçok inanışa göre içinizdeki kötü enerjinin dışarıya çıktığı anlamına geliyor!

Eğer göz önünde olan bir insansanız kırmızı gibi ilgi çekici renkleri giyerken daha dikkatli davranmanız gerekir zira kırmızı doğrdan tüm gözleri üzerine çekeceği için nazar (göz değmesi) daha kolay değebilir.

Sanılanın aksine nazar boncuğunun sizi nazardan korumak gibi bir özelliği yoktur.

Yorumlar