Ne ikram edeceğim diye düşünmeyin!

Su böreği denince ilk akla gelen adres olan Güllüoğlu’nun su böreğinin tadına bir kez vardıktan sonra aranan lezzet olarak herkesin aklına yer ediyor.

Ne ikram edeceğim diye düşünmeyin!

Havaların soğumasıyla başlayan ev gezmeleri hanımların 'ne ikram edeceğim' çilesini de beraberinde getirdi. Sofralarda fark yaratan, ev hanımlarının çay saatlerinin olmazsa olmazı su böreğinin ilk adresi Güllüoğlu, özel ve aranılan lezzetlerin başında geliyor. Baklavaları ile yurtdışında da adından çokça söz ettiren Nejat Güllü’nün Baklavacı Güllüoğlu markası su böreğinde de doyumsuz lezzet sunuyor.

Kağıthane tesislerinde üretilen bu özel börekler, özel makinede sırasıyla hamur inceltildikten sonra sıcak su tünelinde kaynatılıyor, soğuk su tünelinde durulanıyor. Kurulama bandında iyice kurulanıp yağlama tünelinde tek tek yağlanıyor. Hamurlar, eşit boylarda kesilerek tepsiye döşeniyor. Su böreğinin yapılmasında kullanılan kıyma ve peynir ise alanında öncü, denetlemeleri düzenli olarak yapılan firmalardan temin ediliyor. Size de bu özel lezzetlerin tadını çıkarmak kalıyor.

Nejat Güllü’nün Güllüoğlu markası, Türkiye çapında toplam 18 noktada, yurtdışında ise yedi şubede hizmet veriyor. Yurt içinde İstanbul’da Kağıthane, Mısır Çarşısı, Beyazıt, Ümraniye, Mecidiyeköy, Fulya, Kadıköy, Üsküdar, Otogar, Hasanpaşa, Sultanbeyli, Pendik’te; Bursa’da Heykel ve Nilüfer’de, İzmit’te Merkez, Malatya ve Gebze şubelerinde; yurtdışında ABD’de Manhattan, Brooklyn, Kaliforniya’da Los Angeles, Hollanda’da Amsterdam ve Irak’ta Erbil şubeleri ile Libya’da Trablusgarp ve Kuveyt şubeleri ile sizleri bekliyor.

Dünyaya baklava yediren Nejat Güllü’nün Güllüoğlu markası ve ürünleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.gulluoglu.com adresi ziyaret edilebilir ya da (212) 321 34 34 numaralı telefondan bilgi alınabilir.

Yorumlar