Nevacolor saçlarınıza yakutlar takıyor

Kızılın en güzel halini sunan Nevacolor mükemmel beyaz kapatma özelliğiyle zamana meydan okuyan bir güzellik yaratıyor.

Nevacolor saçlarınıza yakutlar takıyor

NEVA, dünyanın saç trendine yön veren uzmanların 2011 Sonbahar sezonu için belirlediği kızıl saç rengi ile modayı doyasıya yaşamanızı sağlayacak.

Mükemmel beyaz kapatma özelliğinin yanı sıra, saçta uzun süre kalıcı olan NEVACOLOR Premium Kızıl Serisi ile saçlarınızda yakut parlaklığını keşfedeceksiniz.

NEVACOLOR Premium Krem Saç Boyası Seti’nin 5.66 Şarap Kızılı, 6.66 Kor Kızıl ve 7.66 Aşk Alevi renkleri, kızıl tonların karşı konulmaz cazibesini en mükemmel haliyle saçlarınıza kazandıracak. NEVACOLOR Premium, güçlü formülündeki Bisabolol, Katyonik Bileşim, Kolajen ve Hint Yağı sayesinde saçınızı canlandırarak, saç renginizi ilk günkü haliyle koruyacak.

Yaz mevsimi sonrası deniz, kum ve güneşten yıpranan saçların, kızıl gibi yoğun bir renk ile uygulama yapıldığında daha fazla özen ve bakıma ihtiyaç duyacağını belirten NEVA KOZMETİK Ürün Araştırma ve Geliştirme Müdürü Kimya Mühendisi Filiz Demir “NEVACOLOR Premium Kızıl Serisi’nin formülündeki Bambu Özü, Hint Yağı, Kolajen ve Pirinç Proteini, yeni sezonun saç trendi kızıl tonlarını saça kolayca yerleştirerek bakım yapacak. Özel ve yüksek kalitede hammaddelerle zenginleştirdiğimiz NEVACOLOR Premium saç boyası ile kadınlar hem yeni mevsime bakımlı girecekler, hem de saç modasına uygun kızıl ışıltılarla daha güzel görünecekler.” şeklinde kadınların yeni sezon trendine uyum sağlarken, aynı zamanda saçlarına bakım da yapabileceklerinin altını çiziyor.

Üstelik bu karşı konulamaz güzelliği sadece 6.5 TL'ye satın alabilirsiniz!

Yorumlar