Nihat Doğan Kanal D habere demediğini bırakmadı işte olay video

Nihat Doğan, iki kız çocuğunu alıkoymaktan ifadeye çağrılmıştı. Doğan ifade vermesinin ardından yeni bir video çekti. Kanal D habere demediğini bırakmadı.

Nihat Doğan Kanal D habere demediğini bırakmadı işte olay video

Kanal D haber bülteninde 2 kız çocuğunu alıkoymaktan ifadeye çağrılan Nihat Doğan ateş püskürdü. Beyaz TV'deki programından ayrılan Nihat Doğan, programa zarar vermemek adına, dava sonuçlanana kadar olmayacağını söylemişti. Çeşitli açıklamalarda bulunan Doğan, bugün yeni bir video çekip altına yazdığı notla yeniden adından söz ettirdi.

"KARGA B.KUYLA..."

Nihat Doğan çektiği videonun altına şu notu yazdı: "Kardeşler; Karga b.kuyla deniz kirlenmez, onlar tuzak kurdu Allah da onlara tuzak kurdu, muhakkakki Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır, onlar bunu bilmezler! Kardeşlerim! Biz bu alçak kartel medyasının manşetleri ile gelmedik, alçakça manşetleri ile de gitmeyiz.Biz bugünlere anaların duasıyla geldik, bizi sadece Allah için sevenlerin kardeşlerimin duasıyla geldik. Bizi millet getirdi millet götürür. Ey Kanal D haberin itibar suikastçileri haysiyet cellatları beni sizin ağababalarınız bitirememiş ulan siz kimsiniz kim? Nihat Doğan'ın adının altında böcek gibi ezildiğinizden anlayacak bu milletin duasının gücünü kafanızda bir balyoz gibi göreceksiniz... Hak davası için yediğimiz linç bile güzel... Kazanamayacaksınız, bitiremeyeceksiniz, başaramayacaksınız vallahi yenileceksiniz billahi yenileceksiniz! Nihat Doğan sakal gibidir, kestikçe daha gür çıkar..."

İşte o video:

Yorumlar