O Ses Türkiye Murat Boz itiraf telefon başında bekledim!

O Ses Türkiye'nin son bölümünde sahneye çıkan yarışmacı Soner Ilgın'ın, sevgilisiyle anısını anlatmasından sonra Murat Boz'dan itiraf geldi.

O Ses Türkiye Murat Boz itiraf telefon başında bekledim!

Ekranların en çok izlenen yarışma porgramlarından biri olan O Ses Türkiye'nin yakışıklı jürisi Murat Boz, geçen akşam samimi bir itirafta bulundu. Sahneye çıkan bir yarışmacının sevgilisiyle olan anısını anlatmasından sonra Murat Boz'dan itiraf geldi. Ünlü şarkıcı eski zamanlarda  kendisinin de nasıl çaresiz bir şekilde telefonun başında beklediğini anlattı.

PERFORMANSIYLA JÜRİDEN ÜÇÜNÜ DÖNDÜRMEYİ BAŞARDI 

En çok izlenen yarışma programı O Ses Türkiye, 16 Aralık Pazar akşamı 22. bölümüyle ekrana geldi. O Ses Türkiye sahnesine çıkan Soner Ilgın, performansıyla jüri üyelerinden Hadise, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk'ü döndürmeyi başardı.

BEYAZIT ÖZTÜRK, OLAYI ANLATMASINI RİCA ETTİ

Jürinin performansını beğendiği yarışmacı, şarkının kendisi özel bir yere sahip olduğunu söylemesi üzerine Beyazıt Öztürk, olayı anlatmasını rica etti.

MURAT BOZ'DAN İLGİNÇ BİR İTİRAF GELDİ 

Sahnede Bir Telefon isimli şarkısı seslendiren Soner Ilgın'ın kız arkadaşıyla ilgili anlattıklarından sonra ise Murat Boz'dan da ilginç bir itiraf geldi. Murat Boz kendisinin de nasıl çaresiz bir şekilde telefonun başında beklediğini anlattı.

BEYAZIT ÖZTÜRK İTİRAZ ETTİ

Beyazıt Öztürk, Acun'un müdahalesine itiraz edince salonda kahkaha tufanı koptu.

 

 

Yorumlar