Oğlak burcu aylık yorumları Ağustos 2018 kredi ve borçlara dikkat

Oğlak burcu aylık yorumları Ağustos 2018 aşk, para, sağlık ve iş falı elmaelma.com'da. Ağustos 2018 Oğlak burcu yorumlarına göre, parasal konular öne çıkıyor.

Ağustos 2018 Oğlak burcu yorumları ile Ağustos 2018 Oğlak aşk falı, iş falı, para falı ve sağlık falı detayları ile bu ay Oğlak burcunu hangi günler ne bekliyor sorularının yanıtları elmaelma.com'da. Oğlak burcu aylık yorumlarına göre Ağustos ayında Oğlakları faiz, vergi, kredi gibi parasal konular meşgul edecek. 11 Ağustos'taki parçalı güneş tutulması Oğlak burcu etkilerini de haberimizden okuyabilirsiniz. 13 Ağustos'taki Mars gerilemesi ve 26 Ağustos'taki Dolunay da Oğlak burcunu büyük bir döngüye sokacak ve yeni ortamlara girmesini sağlayacak. İşte Hande Kazanova'nın Oğlak burcu aylık yorumları hakkında aktardıkları...

"Banka işlemleri, faiz, kredi, vergi, yatırımlar gibi olaylar etrafınızda dönüp duracak sevgili Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar. 

Riskli adımlardan uzak durmanız gereken bir dönem özellikle Ağustos başında spekületif işlerinizde borsada yatırım yapıyorsanız (döviz, altın) gibi alanlarda çabuk harcamalarınız bu alanda tepkilerinize sebep olacaktır. 7 Ağustos’tan sonra kariyerinizde harika bir dönem, doğru ilişkiler ve güçlü insanlarla olan ilişkilerle kariyerinizde herkes sizi konuşabilir.

PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI

11 Ağustos’ta oluşacak parçalı güneş tutulması ortak parasal durumlardaki gelişmeleri karşınıza getirecek daha önceden konuşulmuş ve görüşülmüş olayların tamamlanmasını göreceksiniz.

13 Ağustos’ta Mars, Oğlak burcuna geriliyor yani para alanlarınızdan çıkıcak ve kişisel alanınıza gireceksiniz. Bu alanda enerjinizi doğru bir şekilde kullanmanız çok önemli olacaktır. Bazı konularda istediğiniz sonuçları alamamanız sakarlıklara, birtakım zorlanmalara, enerjinizde düşüşlere sebep olabilir

27 Ağustos’a kadar enerjinizi etkili bir şekilde kullanmaya özen gösterin. Aile hayatınızdaki sorun ve sıkıntıların sizi fiziksel anlamda yorduğunu da görebilirsiniz. 19 Ağustos’ta Merkür düzelicek. Ortak parasal durumlarda önemli adımlar atmak için rahatla harekete geçebilirsiniz.

DOLUNAY

26 Ağustos’ta oluşacak dolunay yakın çevre konularınızı karşınıza getirecek önemli bir olayın içerisinde bulunabilirsiniz. Seyahatlerinizin artacağı, kendinizi daha büyük bir şekilde olayların içerisinde görmek isteyeceğiniz bir döngüye doğru ilerleyeceksiniz. Mars’ın da düzelmesiyle beraber artık enerjinizi kontrollü ve istekli bir şekilde dilediğiniz gibi ortaya koyabilirsiniz.

Yorumlar