Oğlak burcu bu hafta kariyeriniz parlayacak

Oğlak burcu bu hafta kariyeriniz parlayacak. 12-18 Kasım 2018 Oğlak burcu haftalık yorumu detayları ile Merkür retrosu Oğlak burcu etkileri burada.

Oğlak burcu bu hafta kariyeriniz parlayacak

Oğlak burcu haftalık burç yorumları Astroloji Uzmanı Hande Kazanova'nın anlatımıyla elmaelma.com'da. Bu hafta Oğlak burcunu ne bekliyor diye merak edenler için iki önemli gelişme olduğunu söyleyerek başlayalım. Bunlardan biri Cuma günkü Venüs hareketi ve Cumartesi günü başlayacak olan Merkür gerilemesi (retro).12 Kasım haftası haftalık burç yorumları Venüs ve Merkür etkisi altında olacak sevgili Oğlak ve yükselen burcu Oğlak olanlar. 12-18 Kasım haftalık burç yorumlarına göre Oğlak burcu bu haftaya duygusal iniş çıkışlarla başlayacak. Cuma günü Venüs'ün düzelmesiyle birlikte iş ve kariyer alanında beklediğiniz fırsatlar geliyor. 17 Kasım Cumartesi başlayacak olan Merkür retrosu ise 3 hafta boyunca sizi kariyer alanında etkileyecek. İddialı çıkışlardan kaçının. İşte Oğlak burcu haftalık yorumunun detayları...

"Hayatınızda önemli değişimler ve dönüşümler var bu durum sizin duygu iniş çıkışlarınızı tetikliyor olabilir.  Bu Pazartesi en fazla bu duygu iniş çıkışlarıyla baş etmek durumunda kalabilirsiniz. Cuma günü Venüs düzelmeye başlayacak Kasım başından beri kariyer ve iş alanlarınızda gerilemekte olan Venüs, insanlarla olan bağlantılarınızı test etti. Şimdi artık Venüs’ün düzelmesiyle beraber yolunuza daha güçlü adımlarla ilerleyebilirsiniz. Cuma günü itibariyle Mars, Balık burcuna geçicek. Yaz dönemi boyunca parasal konularda bir takım zorlanmalarınız oluşmuş olabilir şimdi artık bunlar geride kalmaya başlıyor. Enerjinizi yakın çevrenizde olup biten konulara çevirmeye başlıyorsunuz. Akrabalarınız, kardeşlerinizle olan bağlantılarınızda enerjinizi doğru kullanmaya özen gösterin. Cumartesi günü Merkür, Yay burcunda geriliyor. Geçmiş konu ve olaylarla çok uğraşacağınız bir döngü aynı zamanda iş hayatınızda geriye dönüşler, içe dönüşler, iletişim sıkıntıları karşınıza gelebilir. Bu dönemde iletişiminizi gözden geçirmeniz gerekiyor. Bu dönemde şartları ve durumları çok fazla zorlamayın."

HANDE KAZANOVA KİMDİR? 

İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde İktisat  bölümü mezunudur. Astrolojide ilk eğitimini 2001- 2003 yılları arasında Göklerin Bilgeliği Okulu'ndan aldı. İleri seviye ve Klasik Astroloji eğitimini Astro Art Astroloji Okulu’nda tamamlayarak Diplomasını aldı. Mart 2006 yılından itibaren Yeni Aktüel Dergisi’nde  Astroloji sayfalarını hazırlamaya başladı. Mart 2009’dan itibaren ve hala Habertürk Gazetesi’nin ve Haberturk.com’un astroloji yorumlarını yapmaktadır. 2016 yılında Uluslararası Astroloji Araştırmaları Topluluğu (İnternational society for Astrological Research) İSAR’ın sınavını tamamlayarak İSAR CAP ünvanını aldı. Danışmanlık yetenekleri eğitimi ve ilkeleri sınavlarını vererek sertifikalılandırılmıştır.

Profesyonel Astroloji  Organizasyonu olan OPA’nın üyesidir.

ASTRO ART Astroloji Okulu'nda 2018 yılında FİNANSAL ASTROLOJİ eğitimenliğine başlayacak olan Hande Kazanova,  diğer astrolog arkadaşlarıyla astrolojinin daha geniş kitlelere ulaşması çalışmalarına, Atlantis Astroloji ve Kişisel Gelişim de Bireysel Danışmanlıkları'na devam etmektedir.

DİĞER BURÇLARIN HAFTALIK YORUMLARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

2019 MERKÜR GERİLEMESİ TARİHLERİNİ VE ETKİLERİNİ BİLİYOR MUSUNUZ? 

Yorumlar