Oğlak burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 09-15 Nisan 2018 aşk, iş, sağlık, para

Oğlak burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Yakın çevrenizle kurduğunuz iletişimler hayatınızdaki pürüzlerin ortadan kalkmasına yardımcı olabilir.

Oğlak burcunu bu hafta neler bekliyor? Oğlak burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 09-15 Nisan 2018 haftalık burç yorumlarına göre Oğlak burcunu, aile hayatınızda ufak çaplı sorunlar yaşayabilirsiniz. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Oğlak burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Bu haftabaşı, maddi konularda ciddi ve istikrarlı adımlar atmanız söz konusu olabilir sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Ailenize veya evinize dayalı işlerinizde rahat hareket edebileceksiniz. Para kazanma konusunda tereddütleriniz olabilir ama bu aralar harcarken aynı tereddütleri göstermeyeceksiniz.

Çarşamba günü aile hayatınızda bazı bozulmalar, sorunlar yaşamanız mümkün. Bir aile büyüğüyle aranızda bozulmalar oluşabilir. Yakın çevrenizdeki iletişimi yüksek insanlar devreye girerlerse herşey daha rahat bir şekilde hallolabilir. Diğer yandan bu Çarşamba aşkı içinizde hissedebilir, bir insanın ilgisini farkedebilirsiniz. Ya da daha önce o gözle bakmadığınız birisi ilginizi çekebilir. Her halükarda hayata aşkla ve keyifle yaklaşabilirsiniz.

Perşembe günü gerek şimdiye kadar olan, gerekse yeni giriştiğiniz aşk hayatınızda romantik ve bir o kadar fedakar davranışlarınız ön planda olacak. Özellikle yaratıcılığa dayalı işleriniz varsa bugün şanslı etkiler altındasınız.

Haftasonu yakın çevrenizle beraber güzel planlar devrede olurken, çevrenize karşı anlayışla yaklaşacaksınız. Sosyal çevrenizdeki insanlar sizin söylediklerinizi ve yaptıklarınızı uygulamaya meyilli olacaklar, insanları düşüncelerinizle, bilge davranışlarınızla, hayat tecrübenizle etkilemesini başaracaksınız. Pazar günü Merkür düzeliyor. Sağlık, iş ve gelecek işlerinizde daha rahat ve hızla ilerlemeye başlayabilirsiniz. İletişim sıkıntılarınız geride kalmaya başlayacak.''

Yorumlar