Oğlak burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 12-18 Şubat 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Oğlak burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Oğlak burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Oğlak burcunu bu hafta neler bekliyor? Oğlak burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 12-18 Şubat 2018 haftalık burç yorumlarına göre Oğlak burcunu, kariyerinizde bazı şeylerin yolunda gitmemesi sizin çok kolay modunuzun düşmesine neden olabilir ancak unutmamalısınız ki çözüme kavuşmayacak hiç bir şey söz konusu değildir.  İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Oğlak burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Haftaya biraz melankolik ve düşünceli bir şekilde başlayabilirsiniz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Kariyerinize yönelik adımlarınızda bazı şeylerin istediğiniz gibi olmaması çok kolay moralinizi bozabilir. Yine de bu hafta sizden yana, kendi istek ve beklentilerinizi rahatlıkla karşılayabilirsiniz. Haftanın genelinde ise, parayla ilgili konular devrede olacak, bu alanda enerjinizi kullanacaksınız.

Çarşamba günü hayata karşı biraz daha rahat davranmanız gereken bir dönem. Aile hayatınız için yapacağınız para konuşmaları sizi heyecanlandırabilir. Bir ev düşünüyorsanız farklı ve değişik teklifler daha çok ilginizi çekebilir.

Perşembe günü kariyerinizde emin ve güzel adımlarla ilerleyecek, hayatın size sunduklarına minnet duyacaksınız. Parasal işlerinizde etkili ve şanslı açılımlar altında olacaksınız. Aile hayatınızda da parasal olarak farklı ve sıradışı birgün sizi bekliyor.

Cuma günü oluşan Parçalı Güneş Tutulması, maddi konularda hızlı ve beklenmedik gelişmeleri karşınıza getirebilir. Kendi para kazanımlarınıza, cebinize giren parayla ilgilenecek ve yatırımlarınızı arttıracak işlerin önünüze geldiğini bu tutulmayla beraber farkedeceksiniz sevgili Oğlaklar. Hızlı gelişmeler ev alım, satım işlerinizde kapıları sonuna kadar aralayabilir.

Cumartesi günü enerjinizi istediğiniz gibi kullanamayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlar sizi önemli konularda yanıltabilirler. Bazı kayıplar yaşamak istemiyorsanız gözünüzü dört açın.

Pazar günü ve sonrası ilginizi ve kendinizi yakın çevrenizde olup bitenlere çevireceksiniz. Etrafınızda olup bitenlere karşı meraklı yapınızla hareket edebilir, sizi aşan büyük olayları geri plana itebilirsiniz. Kendi çevreniz bu dönemde size yetebilir. İletişim becerileriniz artarken, satış, reklam, tanıtım, pazarlama, network, bilişim işlerinde kendinizi gösterebilirsiniz.''

Yorumlar