Oğlak burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 19-25 Mart 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Oğlak burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Oğlak burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi. Alık duygu değişimlerinize dikkat!

Oğlak burcunu bu hafta neler bekliyor? Oğlak burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 19-25 Mart 2018 haftalık burç yorumlarına göre Oğlak burcunu, hiç beklenmedik yönlerinizi yakın çevrenizi gösterebilirsiniz. Duygu değişimlerinize dikkat! İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Oğlak burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Bu haftabaşı ev ve aile alanlarınızda değişken ve sabırsız bir ruh hali baskın olabilir sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Evde vakit geçirseniz bile farklı işler içinde olmaya çalışın. Sevdikleriniz sizi anlamakta zorlanırken, diğer yandan hiç beklenmedik şefkatli ve anlayışlı yönlerinizi görebilirler. 

Salı gününden sonra kimliğinizi ailevi konularda ortaya koymaya başlayacaksınız. Ailenizle bir arada olmak önemli olabilir. İhmal ettiğiniz aile yaşantınızın üzerine eğilebilir, ailenizde ve yuvanızda size ihtiyacı olan aile bireylerinizle daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle aranızdaki ilişkiyi kuvvetlendirmek, bir meseleyi halletmek için bu Salı size göz kırpıyor.

Cuma günü itibarıyla Merkür ev, aile ve yuva alanlarınızda gerileyecek. Bu alanlarda daha önceden karşınız gelmiş bazı sorunlar yeniden alevlenebilir. Ailenizde iletişiminize dikkat etmelisiniz. Yine bu 3 haftalık süreçte emlak, alım, satım işlerinden uzak durmalısınız. Yapmak zorunda kalırsanız şartları 2 kez gözden geçirin ve merkür düzeldiğinde olayların değişeceğini aklınızın bir köşesinde tutun. Cumartesi günü aşırı kontrolcülüğünüzle ailenizdeki insanları bunaltmamaya çalışın. Çabuk tepki vermeye meyilli olacaksınız. Evinizdeki sürtüşmeler, ruh halinizi yorabilir, kazalara davetiye çıkarabilirsiniz aman dikkat.''

Yorumlar