Oğlak burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 19-25 Şubat 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Oğlak burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Oğlak burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Oğlak burcunu bu hafta neler bekliyor? Oğlak burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 12-18 Şubat 2018 haftalık burç yorumlarına göre Oğlak burcunu, bu hafta yakın çevreniz, iş hayatınızda kuracağınız iletişimlerle etrafınızdaki insanlara fayda sağlamak isteyebilirsiniz. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Oğlak burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Bu haftabaşı ev ve aile alanlarınızda değişken ve sabırsız bir ruh hali baskın olabilir sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Evde vakit geçirseniz bile farklı işler içinde olmaya çalışın. Sevdikleriniz sizi anlamakta zorlanabilirler. İşlerinizi toparlamak ve istediğiniz yöne çekmek için uygun şartları bulabilirsiniz.

Haftaortasında yakın çevrenizle beraber hareket edeceğiniz işlerinizde sorumlu ve disiplinle davranacaksınız. İletişime dayalı işlerinizde toplantılar, önemli görüşmeler oluşabilir. İletişim halinde olacağınız insanlara yardım etmek isteyebilirsiniz. Akraba veya kardeşlerinizin hayatındaki olaylara daha yumuşak ve anlayışla yaklaşacaksınız. Yine yakın çevrenizdeki bir insandan kalbiniz boşsa etkilenebilirsiniz.

Haftasonu yakın çevrenizle yapacağınız kısa vadeli planlar devrede olacak. Özel hayatınızdaki insanı ve sevdiklerinizi yanınızdan ayırmak istemeyebilirsiniz. Onların hayatını kolaylaştımak için elinizden geleni yapacaksınız. Anlık çıkışlarınız ve patlamalarınız aile hayatınızda sinirlerinizi gerse bile, kendinizi bazı noktalarda rahat kontrol edebilirsiniz.''

Yorumlar