Oğlak burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 5 -11 Mart 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Oğlak burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Oğlak burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Oğlak burcunu bu hafta neler bekliyor? Oğlak burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 5 - 11 Mart 2018 haftalık burç yorumlarına göre Oğlak burcunu, maddi sıkıntılarınızdan arınıp bir nebze adım atacağınız bir hafta sizi bekliyor! Yakın çevrenizden olumlu bir haber alabilirsiniz. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Oğlak burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Bu haftabaşı göz önünde olacağınız yerlerde duygularınız sizi zorlayabilir sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Yarım kalan işlerinizi halletmeden rahat etmeyeceksiniz. Bir yandan da parasal konularda bazı adımlar atılabilir. Gün içinde arkadaşlarınızdan haberler alabilirsiniz.

 Bu hafta Salı günü itibarıyla ilginizi evinize, yuvanıza ve ailenize yönlendireceksiniz. Aile içi meseleler konuşulmaya başlanıyor. Bir gün sonra bu alanlarınıza Venüs’ün girmesiyle beraber aile hayatınızda sevdiklerinizle paylaşımlarınızı ve konuşmalarınızı hızlandıracaksınız. Geçtiğiniz ay yaşadıklarınızı telafi etmenin zamanı gelmiş bulunuyor. Emlak alım satım konularınız varsa üzerine eğilebilir, aile büyüklerinizle önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Evinizde önemli bir değişim, yenilenme yapacaksanız, aceleci ve düşünmeden atılacak adımlar aile ilişkilerinizi zorlayabilir. Onlara karşı daha anlayışla yaklaşmalısınız.

Cuma günü ve sonrasında sosyal çevrenizde büyük değişimler ve şanslar sağlayan Jüpiter gerilemeye başlıyor. Şimdi bu değişimleri gözden geçirmenin ve sşndirmenin zamanı sevgili Oğlaklar. Hızlı giden işlerinizde birkaç ay boyunca daha yavaş ilerleyebilirsiniz, ilişkilerinizde bazı zorlanmalar oluşabilir ama belki de böylesi sizin açınızdan daha hayırlıdır, bu dönem onu göreceksiniz.

Pazar günü aile hayatınızda bazı düşünceleriniz desteklenmeyebilir, bunun sonucunda ilişkilerinizde istediğiniz keyfi yakalamanız biraz zor görünüyor. Bir yandan da haftasonunda aldığınız olumlu etkileri yeni gelecek olan haftabaşında iş kollarınızda devreye sokabilirsiniz. Hayat sizin arkanızda olacak.''

Yorumlar