Oğlak erkeği olumlu ve olumsuz özellikleri

Oğlak erkeği olumlu ve olumsuz özellikleri elmaelma.com'da. Ölçülü, mesafeli olan Oğlak erkeği mantıklı adımlar atar ama çoğu zaman iyimserlikten uzak durur.

Oğlak erkeği olumlu ve olumsuz özellikleri

Oğlak erkeğini tanımak istiyorsanız Oğlak erkeği olumlu ve olumsuz özellikerini öğrenmeniz gerekir. Oğlak erkeği 22 Aralık-20 Ocak tarihleri arasında doğmuştur. Oğlak burcu elementi topraktır. Oğlak erkeğinin olumlu özellikleri ön plandadır. Aşırılığı sevmeyen, ölçüyü ve mesafeyi sürekli koruyan Oğlak erkeği güvenilirdir. Planlı olmayı alışkanlık haline getirmiş olan Oğlak erkeği disiplinli olmayı sever. Disiplin içersinde hareket etmek, kararlarını düşünerek almak onların öne çıkan özellikleridir. Oğlak erkeği hırsldıır ve bu hırsı onu büyük başarılara ulaştırır. Oğlak erkeğinin olumsuz özelliklerinin başında ise iyimserlikten uzak olmalarını söyleyebiliriz. Oğlak erkeği kimi zaman sert tavrılar gösterir ve inatçıdır. Sürekli kendi dediğinin yapılmasını beklemesi karşı tarafı da sıkıntıya sokmaktadır.

OĞLAK ERKEĞİ DEDİĞİM DEDİK DER BAŞKA BİR ŞEY DEMEZ!

Oğlak erkeği Sessiz, sakin ama güçlü bir duruşu vardır. Kendisine güvenme konusunda zirve olan Oğlak erkeği içine kapanık gibi görünse de aslında oldukça güçlü ve güvenilir bir özellik gösterir. Oğlak burcu güvenirliği ile ideal bir sevgili, eş ve baba adayıdır. Çevresindekiler ile ilgili karar alma konusunda geri planda kalmayan Oğlak erkeği bu konuda inatçılığı ile ön plandadır. Aldığı kararları kolay değiştirmeyen Oğlak erkeği kendi kararların sorgulanmasını da istemez. İş hayatında da sosyal yaşamında da başarılı bir duruşu olan Oğlak erkeği paraya ve işe oldukça önem verir. 

OĞLAK ERKEĞİ İLE BERABERSENİZ DİKKAT

Oğlak burcu erkeği özel hayatında da burcunun özelliklerini taşır. Oğlak erkeği ile beraberseniz yada beraber olacaksanız sabırlı olmanızda fayda var çünkü Oğlak erkeği ilişkide kendisini çabuk ve net ifade etmez. İlişkilerde zamanla kendini gösteren Oğlak erkeği bu nedenle uzun ilişki yaşamakta zorluk çekebilir. Aşık olduğunda kıskançlık seviyesi artan Oğlak erkeği aşk konusunda çok romantik değildir. Oğlak erkeği birlikte oldukları insana değer ama bunu hissetirmesi zaman alabilir. Oğlak erkeği iş hayatına daha önem verdiği için evlilik fikrine uzaktır.

OĞLAK GENEL BURCU ÖZELLİKLERİ 22 ARALIK – 20 OCAK

Element: Toprak

Nitelik: Öncü

Arketipler: İnşa etmek, tertip etmek, hesap etmek, ayarlamak

Madeni: Kurşun, kömür

Uygun Taşı: Lal, oniks, malakit, dumanlı kuvars, mercan, kara kehribar

Uygun Meslekler: Muhasebeci, yönetici, komisyoncu, ekonomist, mühendis, devlet memuru, taş işleme, politika, emlakçılık, mimarlık

 

Yorumlar