Oğlak Kasım 2018 aylık burç yorumu aşk-para-iş falınız

Oğlak aylık burç yorumu Kasım 2018 aşk ve para falı elmaelma.com'da. Kasım 2018 Oğlak aylık burç yorumunda Merkür gerilemesi etkileri ve uyarı da var.

Oğlak Kasım 2018 aylık burç yorumları aşk para iş falı elmaelma.com'da. Oğlak aylık yorumlarına göre Kasım 2018'de Oğlak burcu ilişkiyi bitirme ve boşanma eğiliminde olacaklar. Ancak Kasım 2018 Oğlak aşk falına göre biraz beklemeli ve kararınızı sorgulamalısınız. Bekar Oğlaklar için de bu ay yeni bir aşk mümkün. İşle ilgili girdiğiniz çevrelere dikkat edin.Oğlak Kasım 2018 para falında ise kazanç görünüyor. Ancak işle ilgili yeni atılımları yapmak için 16 Kasım ve sonrasını bekleyin deriz. 17 Kasım'daki Merkür gerilemesi Oğlak burcunu kadersel alanda etkileyecek. Merkür retrosu sürerken büyük işlerden kaçının. İşte Kasım 2018 Oğlak burcu aylık yorumu aşk, iş, para, sağlık falı detayları...

OĞLAK KASIM 2018 AŞK FALI

Oğlak Kasım Kasım 2018 aşk falına göre, ayın başında, evlilik kavramı ve uzun vadeli ilişkisel sorumlulukları üstlenmenin etkilerini yaşayacaksınız.  Eşleriyle sorunları olan Oğlaklar, Kasım'da boşanmayı düşünme eğiliminde olacaklar. Acele etmemenizi tavsiye ederiz. 16 Kasım'a kadar, Oğlak burcunun sevgisini ve flörtünü belirleyen Venüs'ün geri çekilme hareketi, duygusal deneyimleri ve geçmiş deneyimlere dayanarak sonuçlar çıkarma eğilimi gösteriyor. İlişkilere yeni başlayan bazı Oğlaklar evlilik fikrinden korkabilir. Venüs'ün geri çekilme hareketi sona erdiğinde, bir karara varabilir ve duygularınızı doğru analiz etme şansına sahip olabilirsiniz.  Eğer bekar bir oğlaksanız yeni bir ilişki bu ay imkansız eğil. 

OĞLAK KASIM 2018 İŞ VE PARA FALI 

Kasım başında bir takım sıkıntı ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz özellikle patronlarınız, iş verenleriniz ilgili konularda dikkatli adımlar atmaya özen gösterin. 7 Kasım’da oluşan Yeni Ay, sosyal çevre alanlarınızda önemli kararlarınızı ve başlangıçlarınızı destekleyen bir Yeni Ay olacak. İşten elde edeceğiniz gelirlerinizi arttırabilirsiniz ve bu alanda kafanızdaki fikir ve konuları bu Yeni Ay ile beraber hayata geçirebilirsiniz.

8 Kasım’da Jüpiter, Yay burcuna geçiyor ve burada yaklaşık 1 yıl boyunca sizin manevi tarafınızı besleyecek sevgili Oğlak’lar. Bu dönem içersinde kendinizle olan bağlantılarınızı kuvvetlendireceksiniz, daha fazla geri planda hareket etmeniz devrede olabilir ama bu süreçte öğrenecekleriniz bir sonraki sene Jüpiter, Oğlak burcuna geçtiğinde sizin hayatınızda önemli açılımlara sebep olacak.

16 Kasım’da Venüs’ün düzelmesiyle beraber iş ve kariyer alanlarınızda ilişkilerinizi doğru bir zemin üzerine oturtabilirsiniz. Önemli bir takım konuşma ve görüşmeleriniz varsa işinizle ilgili 16 Kasım ve sonrasında yapmanız daha doğru olabilir. Fedakarlıklarınızda ön plana çıkabilir.

17 Kasım’da Merkür geriliyor. Merkür sizin kadersel alanınızda gerileyecek. İletişimsel konularda, yabancı insanlarla yapılacak olan işlerde, günlük hayatınızın düzeninde bazı konuları gözden geçirmenize sebep olacak. 8 Aralık’a kadar çok büyük kararlardan uzak durmalısınız. Büyük iş başlangıçlarınızdan kaçınmalısınız.

AKREP KASIM 2018 SAĞLIK VE RUH FALI

23 Kasım’da oluşan Dolunay ile beraber iş, hizmet, sağlıkla ilgili konularda önemli duygusal bir takım adımlar karşınıza çıkabilir. Bu dönemde hem sağılığınıza hemde iş alanlarınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın. 26, 27, 28 Kasım tarihleri hem manevi alanlarda sizi desteklerken diğer taraftan yabancı insanlarla yapılacak olan işler karşınıza çeşitli fırsatları getirebilir.

MERKÜR GERİLEMESİ NEDİR?

Peki nedir bu Merkür retrosu, merkür gerilemesi olarak da anılan Merkür retrosunda neler yaşanır, neden astroloji için Merkür retrosu bu kadar önemli? Yeni başlayanlar için Merkür retrosunun detayları ve Merkür retrosu 2019'un burçlara etkilerine ilişkin detaylar elmaelma.com'da. Merkür retrosuyla ilgili öncelikle şunu söylememiz gerekiyor. Merkür iletişimle ilgili her şeyin hükümdarıdır. Merkür, günlük olarak, günlük hayatımızda karşılaştığımız önemsiz detayların yanı sıra, notlar, hatırlatmalar, telefonlar, rutin, otomobiller, yazılı mesajlar, e-postalar, teknoloji, ithalat, ihracat, cep telefonu gibi temel bilgileri de temel olarak aklımızda geçen her şeyi yönetir.

Merkür güneş sisteminin en küçük gezegeni ve aynı zamanda en hızlısıdır, çünkü güneşin yörüngesini sadece 88 günde tamamlar. Hızlı derken, sadece hızdan bahsetmiyoruz, aynı zamanda genel çevikliğinden bahsediyoruz. Roma mitolojisinde, Hermes, Merkür, Olympian tanrılarının en zekisi olarak anılırdı. Hermes onların habercisi ve tercümanıydı, dolayısıyla "Merkür, haberci" terimiydi.

Peki Merkül gerilemelerinden nelere dikkat etmek gerekir? Merkür retroları iletişim, ev aletleri arızaları, yanlış anlamlar,alınganlıklar,asılsız dedikoduların yoğun olduğu dönemler diyebiliriz. Elektronik eşyalarımız da bozulmalar olabilir. Bu cep telefonları, bilgisayar, tv'ler vb.. gibi eşyalarda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

İş yaşamızda gelirsek iş değişikliği için uygun bir dönem saylmaz. Bu zamanlada yeni başlangıçlara, yeni projelere imza atmamak önemlidir. Fakat uzun zaman önce ayarladığınız bazı işleriniz hatta evlilik tarihleriniz Merkür gerileme zamanına denk geliyorsa tabi ki bu bir sorun değil. Bu zamanlarda sakınca yoktur. Konu ne olursa temelleri önceden atıldığı için işinize devam edebilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak için harika bir zaman diyebiliriz..

KASIM AYI TÜM BURÇ YORUMLARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

2019 MERKÜR GERİLEMESİ (RETRO) TARİHLERİ VE BURÇLARA ETKİLERİ 

 

Yorumlar