Okan Bayülgen kimdir şaşırtan cinsellik itirafı!

Uzun yıllar televizyon programları yaptıktan sonra bir süredir ekranda olmayan Okan Bayülgen, cinsellikle ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu!

Okan Bayülgen kimdir şaşırtan cinsellik itirafı!

Ekranların muzip çocuğu Okan Bayülgen bir süredir görünürde yok. Uzun yıllar televizyon programları yapan Okan adeta inzivaya çekilmiş durumda. Bayülgen, geçtiğimiz gün bir gazeteye verdiği röpörtajla dikkatleri üzerine çekti. Okan Bayülgen, röportajında, "Cinselliği tamamıyla bıraktım ve çok rahatım. Çünkü cinsellik bütün kötülüklerin anası. Buradan herkese söylüyorum. Un, tuz, şeker yiyin, kilo da alın sorun yok." diyerek yaptığı açıklamalarıyla yine adından söz ettirmeyi başardı. 

RÖPÖRTAJLA DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Uzun yıllar televizyon programları yaptıktan sonra bir süredir ekranda olmayan Bayülgen, bir gazeteye verdiği röportajla dikkatleri üzerine çekti.

"CİNSEL İLİŞKİYİ TAMAMIYLA BIRAKTIM VE ÇOK RAHATIM''

Röportajda her zamanki gibi dikkat çekici ifadeler kullanan Okan Bayülgen'in verdiği ilginç tavsiye de medyanın gündemine bomba gibi düştü. TV'de olmayan ancak kısa bir süre önce bir radyoda program yapmaya başlayan Okan Bayülgen, verdiği röportajda kullandığı ifadelerle yine kendisinden söz ettirmeyi başardı. Cinsel yaşantısıyla ilgili şaşırtıcı bir gerçeği ifade eden Bayülgen, "Cinselliği tamamıyla bıraktım ve çok rahatım. Çünkü cinsellik bütün kötülüklerin anası… Buradan herkese söylüyorum. Un, tuz, şeker yiyin, kilo da alın sorun yok. Yeter ki cinsel ilişkiye girmeyin. Uzun bir hayat için cinselliği bırakmak şart." şeklinde konuştu.

OKAN BAYÜLGEN KİMDİR?

Tam ismi ile Okan Kaan Bayülgen, 23 Mart 1964 yılında İstanbul Cihangir’de dünyaya geldi. Bayülgen, hukuk ve gazetecilik eğitimi almış bir baba olan Ümit Bayülgen ile ressam olan bir annenin oğlu olarak 23 Mart 1964'te Cihangir, İstanbul'da doğdu. 1970'te anne ve babası boşanmış olan Bayülgen'in annesi İsmet Görgün ile evlenmişti. Daha sonra İsmet Görgün onu nüfusuna geçirmek isteyince soyadı farkında olmadan Görgün olarak değişmiştir; ama kendi isteğiyle mahkemeye başvurmuş ve babası olan Ümit Bayülgen'in soyadını tekrar almıştır. Ayrıca Ümit Bayülgen de ikinci defa evlenmiştir ve Okan Bayülgen'in babasının ikinci evliliğinden, Ozan Bayülgen ve Okşan Bayülgen adlı iki kardeşi vardır. Aynı zamanda anne tarafından, Elmalılı Hamdi Yazır'ın torunudur.Bayülgen, eğitimine Göztepe, İstanbul'daki Taş Mektep isimli yatılı okulda başladı. Altı yaşındayken yatılı okula verildi. Şişli 19 Mayıs İlkokulu'ndan mezun olup Galatasaray Lisesi'nde öğrenimine devam etti. Okuldaki öğrenci kulüplerinden müzik, edebiyat, folklor gibi kollarla ilgilendi. Okula gitmeme durumu, sorun olmaya başladığında annesi Ayla Görgün; onu Bodrum'a, yanına çağırdı ve Galatasaray Lisesi'ndeki altı yılından sonra Bodrum Lisesi'e kaydoldu. Fakat oradan Şişli Lisesi'ne geçen Bayülgen 1984'te buradan mezun olarak lise öğrenimini tamamladı.

okan bayülgen'den şaşırtan cınsellık ıtırafı

 

Yorumlar