Okan Kurt açıklama kadın arkadaşıyla yemek yediği iddialarına yanıt verdi!

Demet Akalın'la 6,5 yıllık evliliğini sonlandıran Okan Kurt, restoranda bir kadın arkadaşıyla yemek yediği iddialarına yanıt verdi.

Okan Kurt açıklama kadın arkadaşıyla yemek yediği iddialarına yanıt verdi!

Demet Akalın ve Okan Kurt, geçtiğimiz Eylül ayında 6,5 yıllık evliliklerini bitirmişlerdi. Okan Kurt, bir restorantta kadın arkadaşıyla yemek yedi. Okan Kurt'un Demet Akalın'la boşanmasının ardından başka bi kadınla beraber görülmesi akıllara yeni bir aşk mı ? sorusunu gündeme getirmişti. Okan Kurt, sosyal medya hesabından hakkında çıkan haberlerle igili açıklama yaptı. Kurt hakkında çıkan haberlerin gerçeklik payı taşımadığını söylerken,  o mekana da hiç gitmediğini ve hatta mekan yetkilileri ile de konuştuğunu şu sözlerle anlattı: "Bir haber yaparken insanların biraz dikkat etmesi lazım. Bu yalan dünyanın rüzgarına kapılıp kul hakkı yemeyin. Ahiretinizi yakmayın." sözleri ile hakkında çıkan iddiaları yalanladı. 

"YALAN HABERLE AHİRETİNİZİ YAKMAYIN"

Kurt hakkında çıkan haberlerin gerçeklik payı taşımadığını söylerken o mekana da hiç gitmediğini ve hatta mekan yetkilileri ile de konuştuğunu şu sözlerle anlattı: "Bir haber yaparken insanların biraz dikkat etmesi lazım. Bu yalan dünyanın rüzgarına kapılıp kul hakkı yemeyin. Ahiretinizi yakmayın."

"OKAN'I ÖZLEDİM" DEMİŞTİ

Demet Akalın 10 gün önce ''Okan'ı özledim. Bana 'İşlerimi düzeltip yine karşına çıkacağım' dedi. Bekliyorum. Başka bir aşk yaşamam mümkün değil. Biz severek ayrıldık'' demişti.

bir kadınla görüntülediği iddia edilen okandan ılk acıklama

Yorumlar