Okul çantalarını hazırlayalım!

Adidas, 2011 – 2012 yeni okul dönemi öncesi ailelerin, okula dönme hazırlığında olan çocukların ve gençlerin ihtiyaçlarını karşılamaya hazır.

Okul çantalarını hazırlayalım!

Sırt çantası, öğrencilerin omuzunda bir yük değil, keyif olsun

adidas’ın en teknolojik ürünlerinden olan sırt çantalarında ise kalemlik ve okul günlerinde kullanım kolaylığı sağlayan birçok cep göze çarpıyor. Çantanın sırta temas eden bölümünde kullanılan ClimaCool® teknolojisi terlemeyi engelleyerek, bu nedenle oluşabilecek rahatsızlıkları da önlüyor. LoadSpring™ teknolojisi de, çanta askılarının esnemesini sağlayarak, öğrencilerin omuzlarına binen yükün eşit oranda dağılmasına ve çantaların rahatlıkla taşınmasına olanak veriyor. Klasik sırt çantalarının yanı sıra geçtiğimiz sezondan bu yana oldukça sevilen adidas NBA takım çantaları da basketbol tutkunu öğrenciler için çok ideal.

Birbirinden farklı sırt çantası modelleri 19,50 TL’den başlayan fiyatlarla adidas’ta

Öğrencilerin okulda keyifle kullanacakları adidas ayakkabılar 88 TL ile 184 TL, okul çantaları ise birbirinden farklı modellerde ve 19,50 TL ile 80 TL arasında değişen fiyatlarla tüm adidas mağazaları ve yetkili adidas satış noktalarında öğrencileri ve ailelerini bekliyor. Görmek için tıklayın.

Yorumlar