Ombre kirpik nedir evde ombre kirpik yapmanın yolları nelerdir?

Yeni trend alarmı! 'Ombre kirpikler!' Sezonun trend renkleri mor ve pembe şimdi kirpiklerde. İnstagramda boy göstermeye başladı bile!

Ombre kirpik nedir evde ombre kirpik yapmanın yolları nelerdir?

Yeni trend alarmı! 'Ombre kirpikler!' Sezonun trend renkleri mor ve pembe şimdi kirpiklerde. Saçlar, tırnaklar ve dudaklardan sonra kirpiklerde de ombre dokunuşları görmeye başladık! Mermaid trendinin bir yansıması olan bu trend nasıl yapılır? Ombre renklere sahip olan takma kirpiklerin kullanmanın yanı sıra bu trendi kolayca kendi kirpiklerinize de uygulayabilirsiniz. Nasıl mı? İşte yapılışı ve ipuçları...

MALZEMELER

Siyah bir maskara

Renkli maskara 

Kulak çubuğu

YAPILIŞI 

Öncelikle kirpiklerinize kendi siyah maskaranızı uygulayın ve mutlaka kurumasını bekleyin. Diğer maskarayı uygulamadan beklemelisiniz çünkü karışarak renkli maskaranın rengini kaybetmesine neden olabilirsiniz.

Kurumasının ardından istediğiniz renkteki renkli maskarayı sadece kirpik uçlarınıza sürün kuruduktan sonraki bir kat daha en uç noktaya tekrar renkli maskarayı uygulayın

Son aşama ise kulak çubuğu ile iki rengin sınırı olan bölgede bir kaç ufak dokunuşla renkleri birbirine yedirin. İşte ombre kirpikler hazır!

Yorumlar