Ön sevişme nedir? Ön sevişme nasıl olmalıdır?

Cinsel ilişki öncesi çiftleri birbirine yakınlaştıran bir yöntemdir ön sevişme, peki nasıl olmalıdır, ne kadar sürmelidir? İşte sizler için derledik...

Ön sevişme nedir? Ön sevişme nasıl olmalıdır?

Ön sevişme, çiftlerin cinsel birliktelik öncesinde hem bedenini hem de ruhunu cinsel birlikteliğe hazırlamaktır. Ön sevişmenin uzun tutulması,  özellikle ilk defa cinsel birliktelik yaşayacaklar için oldukça önemlidir.  Cinsel birliktelik öncesinde çiftler aceleci davranmazlarsa, birbirlerini keşfetmeye ve dokunmaya zaman ayırırlarsa cinsel birliktelik hem daha keyifli hem de daha rahat gerçekleşecektir. 

Ön sevişme nasıl yapılır?

Ön sevişmeyi gerçekleştirmek için birkaç adıma uymak gerekir. Ön sevişmede uygulanması gereken adımları bilmiyorsanız eğer sizin için açıklamış olduğumuz ön sevişme adımlarını sırasıyla takip edebilirsiniz. 

Birbirinize dokunmayla başlayın

Ön sevişmeye birbirinize dokunarak başlayabilirsiniz. Böylelikle hem partnerinizin sıcaklığını hissedecek hem de birbirinizin erojen bölgelerini keşfetmiş olacaksınız.  Birbirinize dokunmaya parmak uçlarınızla ve avuç içlerinizle dokunarak başlayabilirsiniz.

Adım adım öpüşme 

Ön sevişme sırasında öpüşmek oldukça önemlidir. Öpüşürken bir takım ipuçlarına dikkat etmelisiniz.  Doğru şekilde öpüştüğünüz takdirde cinsel birlikteliğiniz daha güzel ve keyifli bir şekilde gerçekleşecektir. Ancak ön sevişmede öpüşme tekniklerine de dikkat etmek gerekir.  Ateşli bir öpücük cinsel birlikteliğinizi daha baştan çıkartıcı bir hale getirecektir.

Masaj 

Ön sevişmeyi en iyi hale getiren yöntemlerden birisi de hiç kuşkusuz masaj tekniğidir. Partnerinize masaj yaparak yorgunluğunu alabilir, aynı zamanda da ona sıcaklığınızı hissettirerek cinsel birlikteliğe hazır hale getirebilirsiniz. 

Yarı çıplak durmak 

Ön sevişme sırasında tamamen çıplak olmak yerine yarı çıplak olmayı tercih etmelisiniz. Seksi iç çamaşırlarınızı veya seksi kıyafetlerinizi giyerek ön sevişmenin daha ateşli bir hale gelmesini sağlayabilirsiniz. 

Koku

Ön sevişmenin en önemli kurallarından biriside iki tarafında kokusudur. Cinsel birliktelik öncesi vücut temizliğine önem vermeniz gerekir. Aksi taktirde en ufak bir ter kokusu bile cinsel birliktelik öncesi partnerinizin sizden uzaklaşmasına neden olabilir. 

Yorumlar