Önce sevgililere, sonra kilolara veda

.

Bazılarına aşk yarar, bazılarına ayrılık...

Bu ünlüler uzun sürekli beraberliklerinin ardından kendini fitness'a verenlerden...
6 1
Scarlett Johansson

Aktör Ryan Reynolds’tan geçen Aralık ayında ayrılır ayrılmaz kendini form tutmaya adadı. Diyeti, sebze-meyve ve yağsız et ağırlıklı. Çinko gereksinimini C vitamininden ahududu, ıspanak ve biberden karşılıyor.

Önerisi: Karın kaslarını her an hareket ettirmek için göbeği içeri çekip bırakmak ve esneklik için tek ayak üstünde durarak denge sağlamak.
6 2
Courteney Cox

1 yıllık eşi David Arquette’ten geçen Ekim’de ayrıldı, forma girmesi birkaç ayı bulmadı: 1,5 saat yaptığı fitness’ın farkı, küçük kasları çalıştırarak büyük kaslara itici güç yaratması...

Her şeyin yenilebileceğine inanıyor. Kilo vermenin sanıldığı kadar zor olmadığını, abur cuburdan uzak durmanın yeterli olduğunu söylüyor.
6 3
Sandra Bullock

Oscar ödüllü oyuncu geçen yıl kendisini aldatan eşi Jesse James’ten ayrıldıktan 3 ay sonra incecik oldu. Pilates, kickbox, kas güçlendirme ve dans gibi salon sporları yaparak tek tip bir egzersize bağlı kalmıyor. Plansız diyet yapmıyor. Kendisine, sevdiği abur cuburlardan birkaç parça kaçamak yapmaya kısıtlamazken, her şeyden azar azar yemeyi benimsiyor. Egzersiz için mutlaka yeni ve ilham verecek bir metod geliştirmeyi ve sizin gibi spora meraklı bir arkadaşla çalışmayı öneriyor.
6 4