Bu 6 öneri onu tekrar size getirecek!

Onu geri kazanmak için ne yapmalı?



Biten ilişkinizin acısı ya da pişmanlığı bazı şeyleri yeniden düşünmenize sebep olduysa ELMAELMA sizin yanınızda! Eski sevgilinizle yeniden bir araya gelmek istiyorsanız bu önerilere kulak verin.

İlişki uzmanları dahil kimse eski sevgilinizle barışmanızı önermez. Fakat konu aşk olduğunda 'bilimsel' öğretileri çok da dinlememek gerekiyor. Onun sizin için tek ve benzersiz olduğunu düşünüyorsanız geç kalmadan harekete geçin!
8 1

Gurur mu? Unutun gitsin!

Evet, çok doğru aşkta gurur olmaz! Barışmak için karşınızdaki kişiyi ilk arayan olmaktan hatta özür dilemekten asla çekinmeyin. Bu sizi küçültmez. Unutmayın, ilk adımı sizin atmanız size artı bir puan kazandıracak ve bundan sonrası çorap söküğü gibi gelişecek!

8 2

Sorunlardan kaçmayın, konuşun!

Sustuklarımız aslında korktuklarımızdır, konuşmaktan karşınızdaki kişiye içinizi dökmekten, dertleşmekten asla çekinmeyin. Sizi tartışmaya sürükleyen sorun neyse onu karşılıklı olarak konuşun ve bir çözüme ulaştırın. Karşınızdaki kişiyi suçlamayın, bu durum her şeyin bir anda yerle bir olmasına neden olabilir.


8 3

Hiç empati kurdunuz mu?

Özellikle ilişkilerde empati kurmak; kendini karşındakinin yerine koyup düşünmek şart. Olaylara hep kendi açınızdan bakmaktan vazgeçin. Barışmak için her yolu deneyip başarılı olamadıysanız empati yeteneğinizi kullanın.

8 4