Organize İşler 2'de kimler oynayacak? Organize İşler 2 ne zaman vizyona girecek?

Yılmaz Erdoğan “Organize İşler”in devamını çekiyor. Filmin oyuncu kadrosunda; Cem Yılmaz, Ata Demirer, Şahan Gökbakar, Kıvanç Tatlıtuğ ve Demet Akbağ olacak!

Organize İşler 2'de kimler oynayacak? Organize İşler 2 ne zaman vizyona girecek?

Yılmaz Erdoğan, hem senaryosunu yazdığı, hem yönetmen koltuğunda oturduğu hem de başrolünü üstlendiği “Organize İşler”i 2005 yılında seyirciyle buluşturmuş, film vizyonda kaldığı süre boyunca 2 milyon 618 bin 244 kişi tarafından izlenmişti. 3 yıldır üzerinde çalıştığı “Organize İşler 2”yi tamamlayan ünlü oyuncu, cast’ı oluşturmaya başladı ve ilk olarak sektörün dev isimlerine teklif götürdü. Erdoğan, yine senaristliğini, yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği “Organize İşler 2” için Cem Yılmaz, Ata Demirer, Şahan Gökbakar, Kıvanç Tatlıtuğ, Ata Demirer ve Demet Akbağ’la anlaşma sağladı. Devam filminin kadrosunu adeta devler ligine çeviren başarılı oyuncu, hayranları tarafından şimdiden beğeni yağmuruna tutuldu!

Çekimler nisan ayında Köyceğiz’de yapılacak. İlk filmdeki karakterleri günümüze taşıyacak filmin vizyon tarihi ise 4 Ocak 2019 olarak planlanıyor. 

Yorumlar