Örümcek ağı estetiği nasıl yapılır ne kadar sürer ameliyattan korkanlar için...

Örümcek ağı estetiği nasıl yapılır? Yüz bölgesindeki kırışıklıklardan ameliyat olmadan kurtulmak için işte örümcek ağı estetiği hakkında merak ettikleriniz!

Örümcek ağı estetiği nasıl yapılır ne kadar sürer ameliyattan korkanlar için...

Biz kadınlar yaşlılığın belirtileri arasında olan yüz sarkması, ince kırışıklıklar veya çeşitli nedenlere bağlı olan cildin kırışmalarına karşılık örümcek ağı estetiği tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Yüz bölgesindeki kırışıklıkların giderilmesi ve ameliyatsız cilde eski formunu kazandırmaya yardımcı olmaktadır. Örümcek ağı estetiği hakkında tüm merak ettiklerinizi Medikal Estetik Uzmanı Dr. Nuket Eroğlu sırasıyla cevapladı...

Yüzünüzdeki değişimi eski resimlere bakarak çok daha net bir şekilde anlamaya başlarsınız. Örümcek Ağı Tekniği işte bu noktada estetik cerrahiye alternatif, ameliyatsız yüz gençleştirme uygulaması olarak cildinizdeki olası sorunları çözümlemenize fayda sağlar.

AMELİYATSIZ BİR OPERASYONDUR

Örümcek Ağı Estetiği öncesi cilt temizlenir ve cilde lokal uyuşma sağlayan anestezik krem sürülür. Muayene esnasında belirlenen sorunlu bölgelere ince uçlu iğneler vasıtasıyla ipler cilt alt dokusuna örümcek ağı gibi işlenir. Belirlenen adette ip yerleştirildikten sonra, cilt tekrar temizlenir ve işlem tamamlanır. Örümcek Ağı Estetiği ortalama yarım saat sürmektedir.

Yorumlar