Özge Ulusoy hastaneye kaldırıldı ne oldu son durumu ne mide virüsü hastalığı nedir neden olur?

Geçtiğimiz gün Antalya'da düzenlenen bir defilede Paris Hilton, Çağla Şikel ve Demet Şener ile sahnenin tozunu atan Özge Ulusoy hastaneye kaldırıldı!

Özge Ulusoy hastaneye kaldırıldı ne oldu son durumu ne mide virüsü hastalığı nedir neden olur?

Son zamanlarda iş hayatı dışında çok fazla göz önünde bulunmayan manken Özge Ulusoy, geçtiğimiz gün Antalya'da düzenlenen bir defilede Çağla Şikel, Paris Hilton ve Demet Şener'inde bulunduğu podyumun tozunun aan Özge Ulusoy'a nazar değdi! Güzel manken sabaha karşı 04.31 civarında kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini korkuttu! Ulusoy, paylaştığı fotoğrafta ayağında hastane terliklerini çekip hikaye kısmında paylaştı. Yaptığı paylaşımla kısa sürede merak uyandıran Ulusoy, ilerleyen dakikalarda sevenlerini endişelenmemesi için mide virüsü teşhisiyle hastaneye yattığını kendisine gelen güzel mesajlar için teşekkür etti. İşte Özge Ulusoy'un sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım...

özge ulusoy

özge ulusoy hastaneye kaldırıldı

MİDE VİRÜSÜ NEDİR NEDEN OLUR?

Mide gribi önceden duymaya alışkın olmadığımız ve son aylarda ismini sıkça duymaya başladığımız bir grip türü. Mide gribi; ishal, karın kırampları, bulantı, kusma ve ateş gibi belirtilerle gün yüzüne çıkan bağırsak enfeksiyonudur. Havanın soğumasından çok, kapalı ve kalabalık ortamlarda bulunması sonucu ortaya çıkan mide gribi bu tür ortamlardan buluşan norovirüs sebebiyle vücudumuzda yer ediyor. Genelde rota virüsü ile karşılaştırılan norovirüsten korunmanın yolu var mı?

Norovirüs daha önceleri “Norwalk-like virus” olarak bilinen ve calicivirus olarak adlandırılan bir virüs grubunun üyesidir. Bu virüsle enfeksiyon, mide ve bağırsakları etkileyerek mide gribi adı verilen gastroenterit hastalığına yol açar.

Yorumlar