Özge Ulusoy'un ayak parmakları olay oldu işte kırık parmakların nedeni!

Manken ve sunucu Özge Ulusoy'un güzelliğine diyecek yok. Ancak ünlü mankenin ayak parmakları için aynı şeyi söylemek mümkün değil.

Özge Ulusoy'un ayak parmakları olay oldu işte kırık parmakların nedeni!

Geçtiğimiz günlerde ünlü manken Özge Ulusoy ayak parmaklarının fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Kısa sürede en çok arananlar arasına giren Özge Ulusoy'un parmaklarının şekli takipçileri tarafından da uzun uzun konuşulmuştu. Özge Ulusoy, CNR Holding ve OTİAD’ın 4-6 Aralık CNR EXPO’da ortaklaşa yapacağı abiye, gelinlik ve damatlık Fuarı “Fashionist”in tanıtımını sundu. Etkinlik sonrası ise gazetecilerin parmaklarıyla ilgili sorularına yanıt verdi. 

Beyoğlu’ndaki Intercontinental Otel’de gerçekleşen tanıtımda Ulusoy'a muhabirler "Ayaklarınızı şuan göremiyoruz" dediler. 

Özge Ulusoy'un ayak parmakları

Ulusoy ise ayak parmaklarının neden böyle göründüğünü ilk kez açıkladı. 

Ulusoy, “Ayak parmaklarım olay oldu. Bale yaptığım için ayak parmaklarımda deformasyon var. Ama ben çok seviyorum onları.Hiç de çekinmiyorum açık ayakkabı giyinmekten. Bu düzelmiş hali bir de. Eski hali daha kötüydü. Ben kendimle barışık olduğum için ayak parmaklarımı çok seviyorum” dedi.

 

 

Yorumlar