Özlem Yıldız kimdir Mehmet Ali Erbil hakkında açıklamalarda bulundu!

Mehmet Ali Erbil'le bir dönem aşk yaşayan Özlem Yıldız, Mali hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Özlem Yıldız kimdir Mehmet Ali Erbil hakkında açıklamalarda bulundu!

Özlem Yıldız bir dönem Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek adlı eğlence programında hosteslik yapıyordu. O dönemlerde Mehmet Ali Erbil'le aşk yaşamaya başlamışlardı. Aşklarını bir süre sonra nişan yaparak yaşamaya karar veren çiftin mutluluğuna nazar değmiş ve kısa bir süre sora ayrılmaya karar vermişlerdi. İkili ayrıldıktan sonra dost kalmaya karar vermişti.Hepinizin de bildiği gibi Mehmet Ali Erbil, yaklaşık bir aydır yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Özlem Yıldız da katıldığı bir televizyon programında  bir dönem aşk yaşadığı sevgilisi Mali'nin bu durumu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.  Yıldız, "Mehmet Ali benim 'kıymetlim' bu kadar. Ağlatmış olabilir, üzmüş olabilir ama yaşadıklarımız var." dedi.

''ÜZMÜŞ OLABİLİR AMA YAŞADIKLARIMIZ VAR''

Bir dönem Mehmet Ali Erbil aşk yaşayan Özlem Yıldız katıldığı bir televizyon programında çarpıcı açıklamlarda bulundu. Yıldız, "Mehmet Ali benim 'kıymetlim' bu kadar. Ağlatmış olabilir, üzmüş olabilir ama yaşadıklarımız var." dedi.

"O BENİM KIYMETLİM"

Özlem Yıldız, bir kanalda yayınlanan magazin programına konuk oldu. Yıldız, bir dönem büyük aşk yaşadığı Mehmet Ali Erbil için "O benim kıymetlim" dedi.

Özlem Yıldız, Erbil Hakkında şunları söyledi:

ÖZLEM YILDIZ'IN MEHMET ALİ ERBİL AÇIKLAMASI

"Ben can-ı gönülden Mehmet Ali'ye dua ediyorum. Evlatlarıyla arasındaki diyaloğu çok iyi bildiğim için. Ona hastalığı konduramıyorum. Sanki şuan çıkıp gelecek gibi. Dün kandildi, yine Sezin ile yazıştım. Dualarımda Mehmet Ali. Allah en kısa sürede ondan güzel bir haber almayı nasip etsin."

"MEHMET ALİ HAYATIMDA ÇOK FARKLI BİR YERDEDİR"

"Bugün 32 ya da 33. Gün. Sabahın kör saatinden gece yarısına kadar bütün aile bir masada oturuyorlar. Mehmet Ali benim hayatımda çok farklı bir yerdedir. İş olarak da, duygusal anlamda da. Hep iyi haberlerini almak isterim. Mehmet Ali beni görünce şarkı söylüyor yıllar sonra rastladım… Çocukluk sevgilime… Ben bayramda seyranda arar sorarım. Bir şovuna tekerlekli sandalye ile çıkmıştı. O zaman da çok üzüldüm, hemen aradım. Orada yatan, sağlığıyla ilgili çok önemli bir süreçten geçen biri var. 'İyi ol' demek bu kadar mı zor? Mehmet Ali benim 'kıymetlim' bu kadar. Ağlatmış olabilir, üzmüş olabilir ama yaşadıklarımız var. Çarkıfelek benim hayatımda dönüm noktasıdır. Bana kattığı çok şey var. Bunun üzerine dua etmemek çok saçma. İnsanlar biraz içini temizleseler mi acaba?"

ÖZLEM YILDIZ KİMDİR? 

Antalya doğumlu olan Özlem Yıldız, 13 Aralık 1980 yılında dünyaya geldi. Çerkez kökenli bir aileden gelen Özlem Yıldız’ın bir kız kardeşi var. Babası Ertuğrul Yıldız bir tekstil şirketinin satış müdürü, anne Sevgi Yıldız ise ECA'dan emekli ev kadını Özlem Yıldız, 1996 yılında ATV'nin Güzellik Yarışması'nda dereceye giremedi ancak güzellik yarışmasından sonra ATV’de açılacak olan bir müzik kanalı için teklif aldı. 1995 yılında VJ’lik yapmaya başladı. 1-1,5 sene kadar VJ’lik yaptıktan sonra, Genç TV’ye geçti. 90'lı yılların sonunda Çarkıfelek’te hostes olarak çalışan Özlem Yıldız, programın sunucusu Mehmet Ali Erbil ile nişanlandı. Ancak bir süre sonra araları açılarak nişan bozuldu.Sonrasında 90lı yıllarda Kuşum Aydın ile birlikte sabah programı Sabah Şekerleri’ni sundu. Daha sonra Pazar Sürprizi programını sunmaya başlad. Sonrasında 90'lı yıllarda Kuşum Aydın ile birlikte sabah programı Sabah Şekerleri’ni sundu. Daha sonra “Pazar Sürprizi” programını sunmaya başladı.Özlem Yıldız, 2000 yılında da Mehmet Ali Erbil ve Okan Bayülgen'in başrolde oynadığı Hemşo filminde Marianna rolünü oynadı.  Özlem Yıldız, 2005 yılında Armatör Sinan Serter ile evlendi. Evlendikten sonrada 3-4 sene televizyon programlarına ara verdi. 2006 yılında Demir adında bir oğlu oldu. Özlem Yıldız, 2011 yılında TV8’de hafta içi her hün “Aklımıza Takıldı” programını sundu. “Her Şey Dahil” programını sundu. Özlem Yıldız 3 Ekim 2013 tarihinde Sinan Serter ile boşandı.

ozlem yıldızdan bır donem ask yasadıgı malı hakkında olay sozler

 

 

Yorumlar