Papatya yağının faydaları nelerdir bebeklerin rahat uyumasını sağlıyor!

Papatya yağının faydaları nelerdir? Bu mucizevi yağın cilde, saça, uyku sorununa ve sağlığa olan faydalarına inanamayacaksınız!

Papatya yağının faydaları nelerdir bebeklerin rahat uyumasını sağlıyor!

Papatya yağının faydaları nelerdir? Papatya yağı birçok cilt sorunundan tutun da saç sağlığına ve vücut sağlığına kadar bir çok konuda kişiye yarar sağlamaktadır. Papatya yağı mucizevi bir yağdır. Peki papatya yağının faydaları nelerdir? İşte bir çok derde şifa olan papatya yağının saymakla bitmeyen faydaları! 

SİVİLCELERİ KURUTUP,LEKELERİ TEMİZLER

Ergenlik döneminde çıkan sivilceler neredeyse her gencin yaşadığı bir kabustur.Bir çok kapatıcı her ne kadar anlık olarak sorunu çözse de bunlar cilde yarar sağlamamaktadır. İlerleyen zamanlarda cildin daha kötü olmasına neden olmaktadır. Kapatıcıyla gözenekler tıkanmakta ve nefes almamaktadır. Tüm bunların aksine yapmanı gereken şey doğal bir yöntemle bu soruna elveda demektir. Papatya yağı ciltte bulunan kusurlu alanlara düzenli olarak sürüldüğü zaman kısa süre içerisinde etkisini fark edeceksiniz. Cildin hem temizliğini sağlarken hem de iltihaplı alanlarda iltihap kurutucu etkisi göstererek kısa süre içerisinde iyileşme gösterir.

CİLTTEKİ KIZARIKLIKLARI YOK EDİYOR

Papatya yağı tek başına da bir çok soruna iyi gelmektedir. Ama aynı amanda bu yağ diğer yağlarla da uyum içerisindedir. Bu yüzden birçok maskede bulunan bir yağdır. Eğer sizlerin de cildinde kızarıklık sorunu varsa ve cildiniz hassas bir cilt ise sizlerde papatya yağıyla birlikte hindistan cevizi yağını kullanabilirsiniz. Bu karışım sayesinde cildinizde kurumaya bağlı olarak oluşan kızarıklıklar kısa süre içerisinde gidecek ve cildinize doğal bir parlaklık sağlayacaktır. Gerekli nem ihtiyacını günlük olarak papatya yağından sağlamanız mümkündür.

YARALARI İYİLEŞTİRİYOR

Herhangi bir darbe sonucu ya da çarpma sonucu oluşan morluklar kızarıklıklar kimi zaman yara haline dönüşebilir. Ya da herhangi bir cilt sorunundan dolayı oluşan yaralarda oluşabilir. Tüm bunlara bitkisel doğal çözüm olarak papatya yağını öneririz. Papatya yağı hem sizlerin cildine oldukça faydalı olacak hemde yaralarınızın da iyileşme dönemini hızlandıracaktır.

BEBEKLERİN RAHAT UYUMASINI SAĞLAR 

Sakinleşmek için papatya çayı tüketilebilir. Sinirli olduğunuz zaman papatya çayı sizi rahatlatacaktır. Fakat çok sinirliyseniz muhtemelen papatya çayı bile yapmaya haliniz olmayacaktır. Bunun için daha bir pratik çözüme ihtiyacınız olacaktır. Daha pratik bir şekilde sakinleşmek istiyorsanız papatya yağı sizlere yardımcı olacaktır. Uykusuzluk sorunu çeken bebekleriniz için de bu yağ oldukça yarar sağlayacaktır. Bir iki damlası bebeğinizin derin bir uyku çekmesini sağlayacaktır. 

Yorumlar