Parçalı güneş tutulması İkizler burcunu nasıl etkileyecek kendinize dikkat edin!

Parçalı güneş tutulması İkizle burcunu nasıl etkileyecek? 11 Ağustos 2018 cumartesi günkü parçalı güneş tutulması İkizler burcunu sağlık falına göre aman dikkat

Parçalı güneş tutulması İkizler burcu etkileri sağlık alanında kendini gösterecek. 11 Ağustos cumartesi günü gerçekleşecek olan parçalı güneş tutulması İkizler burcu etkileri hareketli özellikle iş alanında hareketli günleri getirecek. Parçalı güneş tutulması etkileriyle İkizler burcu yarım kalmış işlerine odaklanmalı. Parçalı güneş tutulması İkizler burcu etkileri arasında bir de uyarıda bulunalım. Parçalı güneş tutulması İkizler burcunda sağlık sorunları yaratabilir aman bana bir şey olmaz demeyin. İşte Astrolog Hande Kazanova'nın parçalı güneş tutulması İkizler burcu etkilerine ilişkin elmaelma.com için anlattıkları.

"Cumartesi günü oluşan Parçalı Güneş Tutulması yakın çevrenizde olup bitenleri karşınıza getirebilir. Satış, reklam, tanıtım, pazarlama, ulaşım, bilgisayar, network işinden biriyle uğraşıyorsanız bu alanda önemli ve hızlı kararlar ve adımlar devrede olabilir ama yeni başlangıçlardansa daha önceden konuşulmuş ve yarım kalmış, tamamlanması gereken işlerinizi hızlandırın. Yine yakın çevrenizdeki insanların hayatı da bu tutulmada mercek altında olacak. Tutulmaya doğru giderken bu hafta yakın çevre iletişiminizde daha dikkatli olmalısınız. Bana birşey olmaz tavrı hata yaptırabilir, gururdan, kibirden ve anlık öfkelerden uzak durun sevgili İkizler. Çevrenizdeki insanlarla beraber büyüyeceğiniziaklınızdan çıkarmayın."

Yeniay eğitim, iletişim ile ilgili fırsatlar, seyahat, tatil ve geziler gündeme gelebilir. Yabancı kültürler ve ülkeler ile bağlantılar artabilir. İşinizin tanıtımı, iletişim, reklam, halkla ilişkiler, promosyon, internet çalışmalarına başlayabilirsiniz. Basın, yayın ve medya ile ilgili konularda da girişimlerde bulunabilirsiniz.

PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI EN ÇOK HANGİ BURÇLARI ETKİLEYECEK?

Bu tür gök olaylarında en çok merak edilenlerden biri de, burçlara olan etkisi. Parçalı Güneş Tutulması'nın burçlara etkisi olacak. Bu Güneş Tutulması, sabit burçların son dereceleri ve değişken burçların ilk derecelerinde kişisel gezegenleri olanları daha fazla etkileyecektir. 17-25 Ağustos, 16-24 Şubat, 17-25 Kasım, 18-26 Mayıs doğumlularda tutulma Güneş’leri ile temas edeceğinden kadersel değişimler, başlangıçlar yaşayabilirler. 

PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI NE DEMEK NASIL OLUR?

Parçalı güneş tutulması ne demek nasıl olur sorusunun yanıtını merak edenler için detaylar şöyle. Ay'ın Güneş'in önüne geçmesi ile Güneş Tutulması meydana gelir. Ay'ın Güneş'i tamamen kapatamaması durumuna ise Parçalı Güneş Tutulması denir. Her tam ve halkalı tutulma, parçalı tutulma olarak başlar ve tam kavuşumdan sonra yine parçalı tutulma halinde devam eder ve biter. 

PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI 11 AĞUSTOS CUMARTESİ GÜNÜ SAAT KAÇTA?

Parçalı güneş tutulması saat kaçta sorusu da merak edilen bir diğer konu. 11 Ağustos 2018 Cumartesi günü Türkiye saati ile 11:02'de başlayacak olan Parçalı Güneş Tutulması saat 12:46'da doruk noktasına çıkacak ve saat 14:30'da sona erecek. Bir önceki Güneş Tutulmaları 15 Şubat ve 13 Temmuz tarihlerinde gerçekleşmişti. Ayrıca 11 Ağustos Parçalı Güneş Tutulması yılın son gök olayı olacak. 

PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI TÜRKİYE'DEN GÖRÜLECEK Mİ?

Parçalı güneş tutulması Türkiye'de görülmeyecek. Parçalı güneş tutulması görüleceği yerler arasında Kanada'nın kuzeydoğusunda, Grönland'da, Kuzey Avrupa'da ve Asya'nın kuzeydoğusu var.

Yorumlar