Parçalı güneş tutulması Oğlak burcunu nasıl etkileyecek kontrolü elinize alın

Parçalı güneş tutulması Oğlak burcunu nasıl etkileyecek? 11 Ağustos 2018 cumartesi günkü parçalı güneş tutulması Oğlak burcunda kontrol sorunları yaratabilir.

Parçalı güneş tutulması Oğlak burcu etkileri aşka çıkıyor. 11 Ağustos cumartesi günü gerçekleşecek olan parçalı güneş tutulması Oğlak burcu etkileri hareketli bir dönemin başlayacağına işaret ediyor. Parçalı güneş tutulması etkileriyle Oğlak burcu miras, nafaka gibi hem parasal hem de hukuki alanlarda sıkıntılar yaşayabilir. Parçalı güneş tutulması Oğlak burcu etkileri arasında bir de uyarıda bulunalım. Parçalı güneş tutulması Oğlak burcunda sıkıntılı konularda kontrolü elinizde tutmaya çalışın, yoksa planlarınız bozulabilir. İşte Astrolog Hande Kazanova'nın parçalı güneş tutulması Oğlak burcu etkilerine ilişkin elmaelma.com için anlattıkları.

"Cumartesi günü oluşan Parçalı Güneş Tutulması ortak parasal konularda önemli ve beklenmedik gelişmeleri karşınıza getirebilir. Partnerinizin veya ortağınızın parasal durumunda da önemli gelişmeler oluşacak. Bu tarihten sonra vergi konuları, borç altına girmek, kredi çekmek, miras, nafafa gibi konular hızlanıyor ama Merkür gerilediği için dikkatli adımlar atmayı unutmayın. Yine bu dönemde aşırı iyimserlikle atılacak adımlar ileride sizi zorlayabilir. Bu hafta tutulmaya doğru giderken, içinizdeki güce tutunmayı unutmayın ve hayatınızın kontrolünü başkalarının eline bırakmayın. Borç alırken, isterken veya verirken takınacağınız tavırlar, konuları çok uzatmamanız işinize yarayabilir. Kibir, gurur, küstahlık uzak durmanız gereken kelimeler sevgili oğlaklar."

PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI EN ÇOK HANGİ BURÇLARI ETKİLEYECEK?

Bu tür gök olaylarında en çok merak edilenlerden biri de, burçlara olan etkisi. Parçalı Güneş Tutulması'nın burçlara etkisi olacak. Bu Güneş Tutulması, sabit burçların son dereceleri ve değişken burçların ilk derecelerinde kişisel gezegenleri olanları daha fazla etkileyecektir. 17-25 Ağustos, 16-24 Şubat, 17-25 Kasım, 18-26 Mayıs doğumlularda tutulma Güneş’leri ile temas edeceğinden kadersel değişimler, başlangıçlar yaşayabilirler. 

PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI NE DEMEK NASIL OLUR?

Parçalı güneş tutulması ne demek nasıl olur sorusunun yanıtını merak edenler için detaylar şöyle. Ay'ın Güneş'in önüne geçmesi ile Güneş Tutulması meydana gelir. Ay'ın Güneş'i tamamen kapatamaması durumuna ise Parçalı Güneş Tutulması denir. Her tam ve halkalı tutulma, parçalı tutulma olarak başlar ve tam kavuşumdan sonra yine parçalı tutulma halinde devam eder ve biter. 

PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI 11 AĞUSTOS CUMARTESİ GÜNÜ SAAT KAÇTA?

Parçalı güneş tutulması saat kaçta sorusu da merak edilen bir diğer konu. 11 Ağustos 2018 Cumartesi günü Türkiye saati ile 11:02'de başlayacak olan Parçalı Güneş Tutulması saat 12:46'da doruk noktasına çıkacak ve saat 14:30'da sona erecek. Bir önceki Güneş Tutulmaları 15 Şubat ve 13 Temmuz tarihlerinde gerçekleşmişti. Ayrıca 11 Ağustos Parçalı Güneş Tutulması yılın son gök olayı olacak. 

PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI TÜRKİYE'DEN GÖRÜLECEK Mİ?

Parçalı güneş tutulması Türkiye'de görülmeyecek. Parçalı güneş tutulması görüleceği yerler arasında Kanada'nın kuzeydoğusunda, Grönland'da, Kuzey Avrupa'da ve Asya'nın kuzeydoğusu var.

Yorumlar