Peker Açıkalın İvana Sert arasındaki motor lafının kavgası dinmiyor! İvana Sert

Geçtiğimiz günlerde bir programa katılan Peker Açıkalın İvana Sert hakkında motor sözcüğünü kullanması, İvana'ı çıldırtttı!

Peker Açıkalın İvana Sert arasındaki motor lafının kavgası dinmiyor! İvana Sert

Ünlü modacı İvana Sert, Peker Açıkalın ile ''Karımı Gördünüz mü?'' filminde rol alan ikili arasındaki sürtüşme bitmiyor! Geçtiğimiz günlerde Peker Açıkalın ünlü modacı hakkında kullandığı ''Motor'' kelimesini yargıya taşımaya hazırlanan İvana Sert ''Peker bütün kadınlara hakaret etti'' dedi. Ünlü oyuncu Peker Açıkalın'ın konuk olarak katıldığı programda sunucunun ''İvana Sert'de bizimle olacaktı nerede acaba?'' sorusunu sorunca Açıkalın, ''O zaman soyadını yumuşak olarak değiştirebiliriz'' cevabını verdi bunun üzerine ''Moda ikonu'' tanımalamasından sonra motor diyerek herkesi şoke etmişti. 

YAPIM EKİBİ ÖZÜR DİLEDİ

''Karımı Gördünüz mü?'' filminini yapım ekibi Peker Açıkalın'ın İvana Sert'e kullandığı kelimeden dolayı özür diledi. İşte yapım ekibinin yaptığı o açıklama da ''Başrol oyuncumuz Peker Açıkalın'ın, programda kadın başrol oyuncumuz Ivana Sert ile ilgili sarf ettiği yakışıksız ifadeler bizi derinden üzmüştür. Peker Açıkalın'ın kadın başrolümüz için söylediği çirkin sözlerden ötürü hem sayın Ivana Sert'ten hem de kamuoyundan özür dileriz.''Ancak öfkesi dinmeyen İvana Sert, ''Bundan sonra filmin hiçbir tanıtımına katılmayacağım, ağzımı açmayacağım. Peker bütün kadınlara hakaret etti'' diyerek posta koydu.

Yorumlar