Peynirin en tatlı hali Özsüt'ten!

Özsüt, ustalığını bir defa da cheesecake’leri ile gösteriyor! Çeşit çeşit cheesecake’ler, dalından koparılmış taze meyveler ve eşsiz Valrhona çikolataları ile Özsüt mutfağından çıkıp tatlı tutkunları ile buluşuyor.

Peynirin en tatlı hali Özsüt'ten!

Peynir ve tatlı birlikteliğinin tadı artık Özsüt’te çıkıyor. Özsüt ustaları, hazırladıkları cheesecake’ler ile damağınızda “gerçeklik” hissi bırakıyor.

Özsüt’te tazelik dolu 5 çeşit cheesecake yer alıyor ve hepsi New York usulü, fırınlanmış olarak sunuluyor. Ayrıca hepsi, dalından koparılmış taze meyveler ve dünya çapında bir marka olan Valrhona çikolataları kullanılarak hazırlanıyor.

Bu çeşitlerden olan Cookie Cheesecake, tatlı tutkunlarının vazgeçemeyecekleri tatlar arasında... Çikolatalı kıtır cheesecake hamuru üzerinde yoğun çikolatalı bisküvi parçaları, özel sos ve ganajla hazırlanan Cookie Cheesecake, Özsüt’e özel tatlar arasında yer alıyor.

Tercihi her zaman çikolata olanlar ise Çikolatalı Cheesecake ile farklı bir lezzet deneyimi yaşıyor. Çikolatalı kıtır cheesecake hamuru üzerinde New York usulü cheesecake ve çikolatalı cheesecake sosu ile sunulan Çikolatalı Cheesecake, “bol bol çikolata” vaat ediyor.

 Özsüt, cheesecake’lerini hazırlarken meyve hafifliğini seçenleri de unutmuyor. Frambuazlı Cheesecake ve Vişneli Cheesecake, taptaze içerikleri ile lezzeti hafiflikle harmanlıyor. Bademli kıtır cheesecake hamuru üzerinde frambuazlı ya da vişneli New York usulü cheesecake’e tane frambuaz veya vişne sos eklenmesiyle hazırlanan çeşitler, damaklarda etkileyici bir tat bırakıyor. Ayrıca Limonlu Cheesecake de bademli çıtır hamur üzerinde New York usulü cheesecake ve limon sosu ile bambaşka bir ferahlık yaşatıyor.

 Özsüt’te tüm cheesecake’lerin porsiyonu 7,25 TL olarak fiyatlandırılıyor. Bu tadı sevdikleriyle paylaşmak isteyenler için ise cheesecake çeşitleri 6 kişilik olarak 40 TL’den sunuluyor.

 Bu etkileyici tadın Özsüt tarafından yorumlanmış en taze halini tatmak ve bu keyfi bir kahveyle tamamlamak için sizleri de bekliyoruz!
 

Yorumlar