Şişmanlatan diyet yiyecekler

Diyet yaptığınız halde kilo veremiyorsanız, nedeni bu diyet yiyecekler olabilir.


En sevdiğiniz diyet yiyecekler malesef aslında sandığınız kadar diyetinize uygun olmayabilir. Gizliden gizliye şişmanlatan yiyeceklerin diyetinizi sabote etmesine izin vermeyin! Sinsi düşmanlarınızı tanıyarak hedefinize daha kolay ulaşın.
8 1

Bazı yağlar salatanızı zararlı hale getiriyor olabilir ancak, yağsız soslar da salatanın besin değerini yok ediyor. Sebzelerde bulunan bazı besin değerleri yalnızca yağla birlikte vücut tarafından emiliyor.

Eğer bu besin değerleri vücut tarafından emilmezse kendinizi doymuş hissedemezsiniz. Bu da daha fazla yemenize neden olur.

Sebzelerdeki likopeni ve beta karoteni vücuda sağlamanız için sağlıklı yağlardan zeytinyağını veya kanola yağını kullanabilirisiniz.
8 2

Normal gazlı içecekten daha az şekerli ve daha az kalorili olduğu doğru olsa da, yapılan araştırmalar diyet soda içen kişilerin bel bölgesinde kalınlaşma olduğunu gösteriyor.
8 3

Sade ve yağsız yoğurt kalsiyum, protein açısından zengin olup diyetinize uygunken, meyve aromalı yoğurtlar ekstra şeker ve ekstra kalori barındırıyor. Yoğurdunuzu tatlandırmak istiyorsanız, meyveli yoğurt yerine bir çay kaşığı bal ekleyebilirisiniz.
8 4