Pirinç maskesinin faydaları nelerdir nasıl hazırlanır ne işe yarar?

Elmaelma.com olarak bugün güzelliğin sırrını sizinle paylaşıyoruz! Pirinç içerdiği vitamin ve mineraller sayesinde cildi baştan yaratıyor!

Pirinç maskesinin faydaları nelerdir nasıl hazırlanır ne işe yarar?

Her kadın erken yaşlanmaya karşı çok çeşitli çözüm yollarına başvurmaktadır. Bugün elmaelma.com okurları için genç kalmanı sırrını sizler için bir araya getirdik. Cildin erken yaşlanmaya karşı durumunu geciktirmek ve daha sağlıklı bir cilt görünümü için daha önce hiç pirinç maskesini denediniz mi? Gözeneklerinizi sıkıştıran, ciltteki lekeleri yok eden pirinç maskesi ciltteki kan dolaşımını arttırmaya yardımcı oluyor bölyelikle daha sağlıklı bir cilde kavuşabilirsiniz!

Düzenli olarak cildinize uyguladığınızda sizi olduğunuzdan daha genç gösterecek pirinç maskesini evde de yapabilirsiniz. İşte güzelliğin en doğal maskenin tarifi...

MALZEMELER

3çay kaşığı pirinç,

1 yemek kaşığı süt,

1 yemek kağışı bal. 

Hazırlanışı; İlk olarak yapmanı gereken adım 3 bardak pirinci kaynayan suyun içerisinde bekletin daha sonra suyunu süzün ve posayı ayırın. Posayı ayırdıktan sonra pirincin suyunu bir kenarda bekletin. Sütü hafifçe ısıtarak kaynattığınız pirinçlere ekleyin.
Karışımı iyice karıştırdıktan sonra balı da ekleyin. Kuru ve temiz cildinize bu karışımı maske olarak sürün. 10-15 dakika sonra maskeyi yüzünüzden sökmek için ayırdığınız pirinç suyunu kullanın.

pirinç maskesinin faydaları nasıl yapılır

Yorumlar