Pırlanta yüzük nasıl seçilir? Pırlanta yüzük alırken dikkat edilmesi gereken özellikler nelerdir?

Hayatınızda belkide en önemli anlardan biri olan evlilik öncesi teklifte evliliği sembolleştiren pırlanta seçerken bazı dikkat edilmesi gereken özellikler var!

Pırlanta yüzük nasıl seçilir? Pırlanta yüzük alırken dikkat edilmesi gereken özellikler nelerdir?

Evliliğin sembolü olan pırlanta seçerken dikkat edilmesi gereken bazı özellikler bulunmaktadır. Bu özellikler sadece o teklifi atlatmak için değil partnerinizin severek ve isteyerek takmasını sağlamalı. Unutulmaması gereken bir nokta var ki isterseniz dünyanın en pahalı ve büyük yüzüğünü takın bu özellikleri taşımıyorsa elinizde çok da değerli ve çekici görünmeyecektir...

Elinizin şekline şöyle bir bakın...

Her ne kadar yüz şekline göre makyaj çeşitleri olsa bile el şekilleri de vardır. Eliniz küçük ve parmaklarınızı kısa yapıda ise büyük taşlı yüzüklerden uzak durun. Tabı bu nokta da hangi parmağınıza pırlanta seçtiğinize de bağlı. Pırlanta seçerken elinize şöyle bir bakın bizden söylemesi.

Uzun ve ince parmaklarınız varsa...

Günün en şanslıları siz olabilirsiniz. Çünkü uzun ve ince yapıda bir eliniz varsa bu demek oluyor ki her çeşit yüzük modeli size uygun olabilir. İstediğiniz her modeli taşıyabilir ve tercih edebilirsiniz.

Küçük parmaklarınız varsa...

Evet sıra geldik dikkat etmesi gerekenler listesine eğerki parmak boyunuz kısa ise parmaklarınıza ve elinize uygun taşı tercih etmelisiniz. Çok büyük taşlı pırlantalar sizin elinizde kaba ve yapma durabilir. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi isterseniz dünyanın en pahalı yüzüğünü takın bu kriterlere uymadığınız sürece yüzüğünüz yapma ve gösterişsiz durabilir.

Kalın parmaklarınız varsa...

Burada küçük parmak boyuna sahip olanların dikkat etmesi gerekenlerin tersine kalın parmaklarınız varsa tercihiniz kesinlikle büyük taşlardan taraf olmalıdır. Aynı zamanda tercihinizi sadece tek taş olarak sınırlandırmak yerine çoklu taşlı yüzüklere de yönelebilirsiniz...

Yorumlar