Plaj makyajı nasıl yapılır plajda tüm dikkatler üzerinizde olsun!

Plaj makyajı nedir? Plaj makyajı nasıl yapılır? Denize gideceksiniz ancak soluk cildinizi kapatmak için plaj makyajını hiç denediniz mi?

Plaj makyajı nasıl yapılır plajda tüm dikkatler üzerinizde olsun!

Plaj makyajı nasıl yapılır? plaj makyajı nedir? Plaj makyajı nasıl olur? Plaj makyajında hangi makyaj malzemeleri kullanılır? Arkadaşlarınızla deniz planı yaptınız ancak haftanın yorgunluğunu yeteri kadar üstünüzden atamadınız ve cildiniz bir hayli soluk durumda. Arkadaşlarınızla tüm gün çekildeceğiniz fotoğraflarda soluk ciltle poz vermek istemiyorsanız sizin için bir araya getirdiğimiz plaj makyajınızı denemeye ne dersiniz? O halde haberimizi okumaya devam edebilirsiniz...

PLAJ MAKYAJI NEDİR?

Plaj makyajı günlük veya ''No makeup makup'' dediğimiz akımdan ayrı olarak cildinizdeki kusurları hafif ortadan kaldıracak ancak cildinizin makyaj makyaj görünmesine neden olmayacak derecede hafiflikte bir makyajdır. 

PLAJ MAKYAJI NASIL YAPILIR?

Plajda sıcakların altında fondöten sürmek demek cildinizde çeşitli sorunlara neden olacak derecede zemin hazırlamak demektir. Bu yüzden plaj makyajında kesinlikle cildinize fondöten uygulamamanız gerekmektedir. Bu yüzden cildinizi renklendireblecek ancak aynı zamanda cildinizi güneşten koruyacak renkli güneş koruyucuları tercih edebilirsiniz. Göz kapaklarınızdaki damarlı görünümleri bir nevi kapatmak istiyorsanız günlük kullandığınız toz veya kalem farlar yerine hafif renk veren jel farları tercih edebilirsiniz.

Kirpikleriniz için size önerebileceğimiz en iyi yöntem kirpiklerinizi hafif kıvırp suya dayanıklı maskaraları tercih etmeniz olcaktır. Böylelikle kirpiklerinizdeki maskara tüm gün boyunca sizinle kalabilir ve akma gibi sorunları yaşamanıza engel olacaktır. 

Dudaklarınız için hafif renk veren dudak balmı kullanarak dudaklarınızı hem nemlendirmiş hem de hafif dudak rengi vermiş olacaksınız. İşte plaj makyajı bu kadar basit ve hafif! Sizde plaja giderken ufak dokunuşlarla cildinizi renklendirebilirsiniz.

Yorumlar